Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer a barátnőmnél aludtam, ő akkor 17 volt én meg 16.
Eldöntöttük, hogy lefekszünk egymással akkor, vittem óvszert, mert fő a biztonság ugyebár és amikor már elkezdtük volna nem találtam sehol.(mármint az óvszert) felöltöztem lementem a földszintre és a barátnőm anyja már várt lent, amikor leértem ott volt a kezében az óvszer és megkérdezte, hogy mit akarunk ezzel csinálni. Azt mondtam, hogy semmit és hazamentem. Azóta nem megyek el barátnőmékhezXDD
Mivel anonim oldal, ezért leírom.
Szüleimmel voltunk kikapcsolódni egy hosszú hétvégére, fent a hegyekben. Elmentünk kajálni egy étterembe, ahol én hagymalevest ettem. Mondanom sem kell, nagyon király volt.
Ezután ők visszamentek a szállásra, de én gondoltam egyet és be szerettem volna menni a közeli nagyvárosba a moziba.
Ehhez kicsit sétálni kellett és onnan volt tömegközlekedés, be a városba. Séta közben éreztem, hogy kezd csikarni a hasam. Gondoltam magamban: "Áááá kibírom én még ezt."
Arra alapoztam, hogy a buszvégálloáson volt egy kis kocsma, majd betérek és könnyítek magamon. Menet közben azonban egyre nagyobbak voltak a tolófájások. Míg nem odáig jutottam, hogy összefostam magam...
Elmentem egy félreeső helyre, de hát megláttak az arra sétáló emberek. Volt ott egy kis patakpart is, oda lementem. Próbáltam levenni a nadrágom, mindenhol csupa szar voltam. Az idő sem éppen nyárias, március volt.
Felhívtam közben anyámat, hogy mi a helyzet, hozzon már nadrágot. Mire odaért, persze a szar beleszárad a szőrzetembe stb. (tényleg kegyetlen szaros voltam, lábamon folyt stb.)
Nagy nehezen kimosott anyám a szarból, persze továbbra is sétáltak arra emberek. :D
Sose felejtjük el ezt. Remélem eléggé ciki, mert nekem nagyon az.... :D :D
Ott volt a csaj nálam és hát szerettük volna a hangulatot megkoronázni egy menettel. Azt hittem van gumim, de nem volt. Mondom sebaj, mingyárt jövök és elmentem a legközelebbi boltba. Már régóta figyeltem, hogy a kasszáknál van egy újfajta gumi. Fekete dobozkában nagy ötös van rajta és picit olcsóbb mint a másik óvszer. Nagy tömeg volt és csak azt vettem. Túl éltem nagynehezen mert nahyon lassan haladt a sor és eléggé megbámultak. Visszaérek, lekapcsolom a fényt és közeledek. Hanem, mikor oda került a sor, hogy mostmár nincs tétovázni, akkor valami nem stimmelt a dobozka tartalmával. Felkapcsoltam a fényt és látom... látom, hogy én bizony rágógumit vettem... Nem szoktam kellemetlenül érzni magam, de ez égés volt... Akkor már láttam az elejére kis betűkkel oda volt irva: wriglei's. 10perc kinevetés után (mindketten nevettünk) fordultam mégegyszer.
Az a poén, hogy a dobozát mutogattam aztán a többieknek és 40% hitte, hogy óvszer... megjegyzem a tömeget a kasszánál is, akik azt hitték gumit veszek és elég feltűnően bamulgattak. Hát részben igazuk is volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!