Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mit hozott a Jézuska?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mit hozott a Jézuska?

Figyelt kérdés

Én egy Amerikai focis könyvet kaptam meg parfümöt, és édességet.

Volt olyan, aki olyan ajándékot kapott, hogy megfordult a fejében a következő gondolat: ,,B.....meg, ehez most hogy fogok jó képet vágmi?"

Írjátok meg! 18F :)

Kellemes ünnepeket nektek!

2014. dec. 24. 23:09
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Nagypapámtól egy 70A-s melltartót kaptam (75E-s vagyok), meg egy spéci kalapácsot. 14L
2014. dec. 24. 23:24
 22/38 anonim ***** válasza:
En megtudom nyalni az orrom kepesseg nelkul ugy hogy mindenkinek fuckoffvan (͡° ͜ʖ ͡°)
2014. dec. 24. 23:25
 23/38 anonim ***** válasza:
lehet kedves utolsó,, de te csak annyit tudsz,, én meg bármit,, hah,, akármit, gyakorlatilag mindent
2014. dec. 24. 23:31
 24/38 anonim ***** válasza:
De akkor...megtudod nyalni a nozid teis nem?:D
2014. dec. 24. 23:32
 25/38 anonim ***** válasza:
Egy vibrivel leptem meg magam ezen a magányos karácsonyon.
2014. dec. 24. 23:33
 26/38 anonim ***** válasza:
igen de ezt már írtam is,, szerinte a mindenben amúgy nincs benne ez is? De, benne van, akármi benne van amit csak eltudsz képzelni,
2014. dec. 24. 23:35
 27/38 anonim ***** válasza:

1D-s cuccokat:3

Viszont én egy mókust akarok akit Mukinak fogok elnevezni! :P

2014. dec. 24. 23:36
 28/38 anonim válasza:
4 könyvet 2 polot meg egy dezodort
2014. dec. 24. 23:36
 29/38 anonim ***** válasza:
72%

Barátomtól kaptam egy Fish!-es pólót, amire régen vágytam, meg az új albumukat, szóval ezt a szettet: [link]

Szüleimtől azt, hogy eljöttünk karácsonyozni egy szállodába, meg egy nagy oreós milkát, meg édesapám meglepett minket egy koncertjeggyel májusra.

Magamnak meg vettem két játékot, mert mégis steam sale van :DDD

20/L

2014. dec. 24. 23:41
 30/38 anonim ***** válasza:

lol mit vettél utolsó? elég gagyi salek vannak .. amúgy tessék

[link]

ez nyomon követi az összes leárazást stb. egész egyszerű kezelni ha rájössz hogy működik [nem bonyolult ]

boldog karácsonyt!

[hotel meg koncert úúúúúgy,, valakinek jól megy ]

2014. dec. 24. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!