Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mit hozott a Jézuska?
Én egy Amerikai focis könyvet kaptam meg parfümöt, és édességet.
Volt olyan, aki olyan ajándékot kapott, hogy megfordult a fejében a következő gondolat: ,,B.....meg, ehez most hogy fogok jó képet vágmi?"
Írjátok meg! 18F :)
Kellemes ünnepeket nektek!
Avonos csajok mindig telenyomnak tusfürdővel meg testápolóval. Bár, mondjuk a parfüm jól jön.
Viszont sikerült sunyi módon nagy-nagy pozitív meglepetést okoznom, annak sokkal jobban örülök.
Egyszer pár éve kaptam ajándékba 1500 forintot az anyukámtól.
Egy tábla csokinak vagy egy bárminek jobban örültem volna! :)
Ha hozzám jönne a Jézuska, akkor foglyul ejteném és megzsarolnám vele az apját :)))
....
A bátyámtól egy könyvet kaptam.
Hogy ezeket a kérdéseket világ életemben hogy utáltam...-.-" Ennél már csak az a jobb, amikor nyári szünet után visszamész a suliba és mindenkinek el kell mesélni, hogy merre jártál a nyáron.
Áruld már el nekem, hogy mivel lesz neked jobb, ha megtudod, hogy egy számodra vad idegen mit kapott??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!