Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szüntethetném meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szüntethetném meg a vonzalmamat iránta, ha tudom, hogy nem szabad vele összejönnöm?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, biztos kitörlik majd a kérdésemet, mindegy, de próba szerencse, mert fontos.

Van egy srác, aki egy évvel idősebb nálam, egy suliba járunk. Szóval már több mint két éve ismerem, mert egy nagyobb társaságban együtt vagyunk, de semmi különös, köszöntünk egymásnak ha találkoztunk, de ennyi. Egyáltalán nem csúnya srác, viszont nem is a konkrét esetem. Ő tipikisan, hát talán az a legjobb szó rá, hogy hedonista, nem érdeklik a kötöttségek, szabadon él. (Már amennyire egy 18 éves gimnazista tud)

Nemrég viszont történt valami (amit nem részleteznék), ami miatt elkezdtünk rengeteget beszélni, és.....és nemtudom, én azthiszem nagyon belezúgtam...pedig tudom hogy nem szabadna...

Vannak barátaim, akik évfolyamtársai ennek a fiúnak, szóval azért többet tudnak róla mint én, folyton mesélik az elrettentő dolgokat, for example hogy régebben füvezett, hogy minden lányt befűz, hogy lefektesse, utána meg otthagyja őket, hogy folyton bulizik, meg mittudomén....

A legjobb barátom (aki történetesen fiú, és nem, nincs oda értem, nem azért mondja, de később belátom, hogy mindig mindenben igaza van) kvázi közölte, hogy két hetet ad, és a srác "lekacsintgatja rólam a bugyit"

Én tudom, hogy jót akarnak, és nem azért mondják, hogy bántsanak....de ahj, amikor meglátom ezt a fiút, összetalálkozunk a folyosón, és rámmosolyog, vagy rámkacsint, az egyszerűen olyan katarzis nekem, ami elég nyálasan fogalmazva "bearanyozza a napomat". Vagy elég csak annyi, hogy háttal állok és csak érzem hogy egy kéz végigsimítja a derekemat, és tudom hogy ő az, le sem tudom irni hogy ilyenkor mit erzek....

Teljesen megvaltoztam miota az eletem resze lett, folyton de tenyleg mindig mosolygok, a barátnőim szerint ugy viselkedek mint egy idiota szerelmes tinilány :))))

Minden nap beszelunk, olyan szepeket ir nekem, hogy elolvadok, es hat o igazabol olyan ,hogy, jo ez most hulyeseg, de ertitek mire gondolok, a szemelyisegehez teljesen passzol a bulizas, meg a fuves cigi (amit nem tamogatok ne ertsetek félre) stb.

Tudom, vagyis gondolom hogy nemsokara lepni fog, de nemtudom mit tegyek, nagyon ossze vagyok zavarodva, hogy megeri-e ez az egesz...

Koszonom hogy vegigolvastad a hülye kérdésemet,azt megjobban megkoszonom ha valaszolsz is :)

Boldog karit 🎄

2014. dec. 24. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Igaza van a legjobb barátodnak, bár én inkább egy hetet adok.

Aztán januárban jön a kérdésed, hogy megdugott, otthagyott, pedigénjajdeszeretemmitcsináljak. Sajnálom.

Boldogot neked is :)

2014. dec. 24. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Idiota szerelmes tinilany vagy aki kesobb a fejet fogja a falba verdesni hogy hogy lehetett ilyen hulye.
2014. dec. 24. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!