Hogyan szüntethetném meg ezt a fajta lábfájást?
Sziasztok! Sok éve focizok megyei szinten. Kialakult egy elég kellemetlen probléma a lábammal. Heti szinten járok kispályázni is salakra/műfűre/terembe, plusz heti egy-két edzés még nagypályán. Na persze ez nem azt jelenti, hogy nincs pihenőnapom, a héten ez gyakorlatilag 2-3 napot jelent maximum. Ezek után szombaton (vagy épp vasárnap) a bajnoki nagypályás meccsen sűrűn előfordul, hogy sokkal lassabb vagyok, nehéznek érzem a lábaim, hiába végzem el a nyújtó gyakorlatokat, nem használ semmit. Ez a kellemetlen, fájdalmas érzés a bokámtól kb. a térdemig terjed... legalább is ott érzem. Nem dohányzom, nem gyakran alkoholizálok, bár az egészséges táplálkozásra nem mindig figyekel oda (kevés zöldség/gyümölcs). 192 cm magas vagyok és 104 kg; némi túlsúly van, de nem tudom, az a 8-10 kiló számít-e ilyenkor...
Ha tudtok, segítsetek, még szeretnék legalább 6-8 évig nagypályázni, ha az egészségem engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!