Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez az érzés? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az érzés? Hogy szüntethetném meg?

Figyelt kérdés
Pár hete szakított velem a barátom, akivel nagyon hosszú ideig voltunk együtt. Én még mindig szeretem Őt, de ő már nem szeret engem. Azóta sem tudtam kiheverni a szakítást, és félek, sőt szabályosan rosszul vagyok attól a gondolattól, hogy más csajjal lesz és ugyanazokat végig fogja vele csinálni, mint velem. Ettől elmegy az életkedvem is. Mit tehetnék, hogy ez az érzés megszűnjön? Mert ez így nagyon szar, és bármit csinálok csak ő jár a fejemben, meg az, hogy már nem kellek neki...
2012. dec. 2. 10:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Töröld FB-ról, összes dolog, ami rá emlékeztet pedig kuka. Foglald el magad mással és idővel jobb lesz. Így!
2012. dec. 2. 10:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Az első 2 dolgot már megtettem... de sajnos bármit csinálok, nem foglal le hosszútávon, folyton ő jár a fejemben, meg hogy milyen boldogok voltunk, de már sosem leszünk azok, max ő mással... én meg jelenleg senkivel nem tudom elképzelni, hogy olyan boldog legyek, mint vele voltan.
2012. dec. 2. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert még csak pár hete szakítottatok. Majd idővel enyhül ez, aztán pedig majd találkozol te is mással és akkor már nem fog érdekelni, hogy kivel is van... Idővel jobb lesz.
2012. dec. 2. 10:28
 4/13 anonim ***** válasza:
2012. dec. 2. 10:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak addig, míg eljön az a pillanat, hogy végre túlleszek rajta, minden egyes másodperc kínszenvedés számomra, és még sosem telt ilyen keservesen lassan az idő... sokszor már úgy érzem, beleőrülök ebbe.
2012. dec. 2. 10:32
 6/13 A kérdező kommentje:
#4 szép szám, csak kár, hogy én nem vagyok ilyen erős, hogy saját erőmből talpra álljak..:(
2012. dec. 2. 10:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Próbálj meg sokat lenni a barátaiddal, csináljatok közös programokat. Legyél a családoddal, foglald le magad. (olvasás, sütés, sportolás... )
2012. dec. 2. 10:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez agyban dől el. Kell egy gyász időt hagyni, amikor szó szerint ki sem mozdulsz a szobádból, bőgsz ha úgy tetszik, hisztizel, toporzékolsz... Aztán eljön az az idő, amikor az ember ettől már szánalmasnak érzi magát, na ilyenkor kell észnél lenni és ahelyett hogy végleg elmerülsz az önsajnálatban, lépni. Minél több programot szervezni a barátokkal, eljárni otthonról, SPORTOLNI!! Ha nem sportolsz semmit, akkor kezdj el. Heti kétszer legalább. Eszméletlen, hogy mennyire letudja fárasztani és kitudja kapcsolni az ember agyát. Nekem ez ilyen helyzetben rengeteget szokott segíteni!

A lényeg, hogy 0-24-ben legyen valami programod, hogy ne legyen időd az önsajnálatra. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél pár új ruhát, hogy "szexinek"/jól érezd magadat a bőrödben. Aztán majd idővel (hónapok múlva) egyszercsak elkezded azt érezni, hogy észreveszed a körülötted mászkáló srácokat.

2012. dec. 2. 10:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Hogy ne lennél olyan erős? Az vagy Te is, hidd el! Gyerünk! Képes vagy rá!
2012. dec. 2. 11:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, nagyon jól esik, de sajnos nekem őrá van szükségem, nem más srácra... tökéletesen boldogok voltunk, amíg szerettük egymást, és számomra ő a tökéletes fiú, tudom biztos mindenki ezt mondja ilyenkor, de ezt halálosan komolyan így érzem. A hibáival együtt elfogadtam, szerettem őt. És kétlem, hogy találok még egy ilyen értékes fiút, aki így meg tud fogni, mint ő. :'(
2012. dec. 2. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!