Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez az érzés? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az érzés? Hogy szüntethetném meg?

Figyelt kérdés
Pár hete szakított velem a barátom, akivel nagyon hosszú ideig voltunk együtt. Én még mindig szeretem Őt, de ő már nem szeret engem. Azóta sem tudtam kiheverni a szakítást, és félek, sőt szabályosan rosszul vagyok attól a gondolattól, hogy más csajjal lesz és ugyanazokat végig fogja vele csinálni, mint velem. Ettől elmegy az életkedvem is. Mit tehetnék, hogy ez az érzés megszűnjön? Mert ez így nagyon szar, és bármit csinálok csak ő jár a fejemben, meg az, hogy már nem kellek neki...
2012. dec. 2. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Drága, mért kínzod magad? Miért pazarlod az időd? Megértem hogy szereted. De Te magad írtad, hogy ő már nem szeret.. mit kapnál TE ettől a kapcsolattól szerinted? Miért nem segítesz magadon?

Becsüld magad annyira, hogy tudd, Te ennél sokkal értékesebb vagy és megérdemled a szerelmet!

21/N

2012. dec. 2. 11:43
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 Nagyon jólesett, amiket írtál, köszi! :') A legrosszabb az egészben, hogy nagyon is jól tudom, hogy pont amiatt, hogy már nem szeret, semmi sem lenne olyan, mint rég... nem lennénk boldogok. De mégsem vagyok képes nem szeretni őt, nem is azt, akivé lett, az a fiú, aki már nem szeret engem, hanem akivel régen olyan boldogok voltunk, és mindennél jobban szerettük egymást... de tudom, ő már csak az emlékeimben létezik. Emiatt nem is akarnék vele együtt lenni újra, amíg nem szeret. De mégis hiányzik, elmondhatatlanul..:( vannak napjaim, amikor jobban érzem magam, viszont van, hogy egész nap azt lesem, mikor van fent facebookon... Túl sokat jelentett nekem, Ő volt a mindenem:(
2012. dec. 2. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:
a szívednek nem is mondhatod h ne szeresse. nem nem szeretned kellene, hanem elengedni.. és idővel múlna a szerelem...
2012. dec. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!