Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 173 cm,61 kg. sztetek ez jó?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

173 cm,61 kg. sztetek ez jó? Nem megy lejjebb, akarmit csinalok. Fogyókúrázni meg nem akarok, mert félek a jojo - effektustól.

Figyelt kérdés
meg hát nem is egészséges. akkor nem tudnék teljesiteni a suliban. nem eszek semmi zsirosat, néha - néha pizza, de rendszeresen mozgok, stb. 19, l
2010. febr. 3. 11:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. febr. 3. 13:05
 22/28 anonim ***** válasza:

Hát szerintem pont jó a súlyod. Ne akarj jobban lefogyni. Mondjuk ez nem csak a súlytól függ, függhet attól is, hogy hogy oszlik el rajtad. Am a jojo effektust csak a gyenge jelleműeknél lép fel... Én speciel lefogytam 11kgt és tartom is magam , sőt, msot már hízni se tudnék.

20F

2010. febr. 3. 13:07
 23/28 A kérdező kommentje:
azt mondják a környezetemben, h jól oszlik el. nem tom, lehet, h ha már annyian mondták, akkor igaz is :)
2010. febr. 3. 13:10
 24/28 A kérdező kommentje:

vmi ilyesmi vok, még a melleim is ilyenek :

[link]

és ilyen akarok lenni:

[link]

2010. febr. 3. 13:23
 25/28 A kérdező kommentje:

meg nekem ők a tökéletes nők. nem tom, kik ezek, csak talaltam a google-n. és utálom a szőke hajam, meg a fehér bőröm. :S bocs, az önsajnálatért.

[link]

2010. febr. 3. 13:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ha meg jobban lefogysz akkor a melleiden is latni fogod:-<:):( Ugyhogy szerintem jol nezel ki;):P Ha majd enis nagy leszek es olyan hidd el en leszek a vilag legboldogabb embere:D A masodik oldal utolso valaszadoja vagyok;):):P:P
2010. febr. 3. 17:49
 27/28 A kérdező kommentje:
kösz :)
2010. febr. 3. 18:38
 28/28 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Eléggé sajnállak, ha azt gondolod, hogy a pasik majd CSAK csont vékony csajokra buknak. Persze van aki igen, de az a csekély. A pasik nagy része a nőket szereti, és nem a gebéket!!! Ennyi!
2010. febr. 4. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!