Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
173 cm,61 kg. sztetek ez jó? Nem megy lejjebb, akarmit csinalok. Fogyókúrázni meg nem akarok, mert félek a jojo - effektustól.
Szia
Én 172 cm és 47 kg voltam pedig irigylésre méltó mennyiséget ettem és semmi fogyis kaja. Eléggé stresszes életem volt és ez lett a vége. Olyan kifutós modell alkatom volt ,és hogy éreztem magam?...befeküdtem az ágyba és mintha elnyelne az egész,néha eszembe jutott,hogy alvás közbe valaki meglát azt hiszi már kezdek mumifikálódni,elől hátul teljesen lapos voltam semmi nőies alak,ha keményre ültem mint pl fürdőkád szörnyű volt ahogy a seggemnél a csont nyomta a bőrt,az arcom teljesen beesett volt...szörnyen éreztem magam. A stressz okát (volt férjem) megszüntettem,szépen lassan jöttek rám a kilók ,szültem egy gyereket és most 60 kg vagyok igaz nagyon könnyen fogyok és rengeteget kell ennem,hogy ezt a súlyt megtartsam.Hogy érzem magam? nagyon jól,van seggem mellem,csonton kívül mást is lehet rajtam fogni és nőiesnek érzem magam!!! Én úgy gondolom nekem a 60-65 kg az ideális és nem akarok többet kevesebb lenni.Egy pálcika ember nagyon nem szép látvány!!
Itt egy baj van, hogy kezdesz anorexiás lenni!!! 173 centihez meg a 70 kiló is jó, nemhogy a 61...
Ha 50 kiló akarsz lenni, hát tedd... De az visszataszító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!