Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 173 cm,61 kg. sztetek ez jó?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

173 cm,61 kg. sztetek ez jó? Nem megy lejjebb, akarmit csinalok. Fogyókúrázni meg nem akarok, mert félek a jojo - effektustól.

Figyelt kérdés
meg hát nem is egészséges. akkor nem tudnék teljesiteni a suliban. nem eszek semmi zsirosat, néha - néha pizza, de rendszeresen mozgok, stb. 19, l
2010. febr. 3. 11:08
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%
A súlyod rendben van, inkább az a probléma, hogy egyszerű vagy, mint a faék, ráadásul hűtlen is. Ostobenkó...
2010. febr. 3. 11:33
 12/28 anonim ***** válasza:

Szia

Én 172 cm és 47 kg voltam pedig irigylésre méltó mennyiséget ettem és semmi fogyis kaja. Eléggé stresszes életem volt és ez lett a vége. Olyan kifutós modell alkatom volt ,és hogy éreztem magam?...befeküdtem az ágyba és mintha elnyelne az egész,néha eszembe jutott,hogy alvás közbe valaki meglát azt hiszi már kezdek mumifikálódni,elől hátul teljesen lapos voltam semmi nőies alak,ha keményre ültem mint pl fürdőkád szörnyű volt ahogy a seggemnél a csont nyomta a bőrt,az arcom teljesen beesett volt...szörnyen éreztem magam. A stressz okát (volt férjem) megszüntettem,szépen lassan jöttek rám a kilók ,szültem egy gyereket és most 60 kg vagyok igaz nagyon könnyen fogyok és rengeteget kell ennem,hogy ezt a súlyt megtartsam.Hogy érzem magam? nagyon jól,van seggem mellem,csonton kívül mást is lehet rajtam fogni és nőiesnek érzem magam!!! Én úgy gondolom nekem a 60-65 kg az ideális és nem akarok többet kevesebb lenni.Egy pálcika ember nagyon nem szép látvány!!

2010. febr. 3. 11:35
 13/28 anonim ***** válasza:

Itt egy baj van, hogy kezdesz anorexiás lenni!!! 173 centihez meg a 70 kiló is jó, nemhogy a 61...

Ha 50 kiló akarsz lenni, hát tedd... De az visszataszító...

2010. febr. 3. 11:37
 14/28 anonim ***** válasza:
mondjuk ez sok mindenen múlik a hugom 175 cm elég husosan néz ki egy kivül álló azt mondaná,hogy van vagy 65 kilo,de 55,szóval könnyűek és vékonyak a csontjai.
2010. febr. 3. 11:40
 15/28 anonim ***** válasza:
ja és a mérleg is jó!:)
2010. febr. 3. 11:40
 16/28 A kérdező kommentje:
rólam azt mondja mindenki, h nincs gond az alakommal. régebben több voltam, és aztan meg fogytam. és most mindenkinek ugy tűnik, mintha gebe lennék. a melleim eléggé összementek. :S de abból kihuzott a fogamzasgatlo. miért is lennék hűtlen? :)
2010. febr. 3. 11:43
 17/28 anonim ***** válasza:
Nemhogy fogynod, inkább híznod kéne jó pár kilót.
2010. febr. 3. 11:54
 18/28 A kérdező kommentje:
ja, persze. aztan meg az lenne, h fuj, kövér disznó, mit akarsz tőlem?? - ha odamennék 1 pasihoz. szóba se állnának velem. ez tuti. :S
2010. febr. 3. 11:56
 19/28 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Utolsó vagyok. Csak a saját véleményem írtam.
2010. febr. 3. 12:19
 20/28 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a sulyoddal,eppen hogy megteszi;) Elegge sovany lehetsz....en 14 eves vagyok es 162 cm es 54 kg!De megnyugtattak hogy lehet 5 ev mulva is ugyanennyi lesz es en meg novesben vagyok+a csontjaim is nagyon nehezek es erosek...Pl: a testverem 21 evet tolt es 175 cm es sirt nekem hogy 57 kg...Ugyhogy ne foggyal le mert a vegen meg anorexias leszel..de ez a te dontesed gondold meg;);)
2010. febr. 3. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!