Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szörnyen naiv vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen naiv vagyok és majdnem minden fiúban a társamat keresem. Más is küzd ezzel?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy kb mindent elhiszek, és sokszor nem tudom eldönteni, hogy a srác szórakozik-e vagy komolyan gondolja. Ráadásul még itt van az is, hogy mindenkiben a szerelmet keresem, hamar beleesem valakibe, ami tart pár napig és kész :(

Nagyon rossz ez így, folyamatosan őrlődök, hogy most akkor mi van és nagyon vágyom már egy kapcsolatra.

Mostanában beszélgetek egy fiúval, de vele se tudom mi lesz, szerintem semmi, mert már most beleéltem magam.

Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok egyedül így! Hogyan tudnék tenni ellene?

16/l

2014. dec. 23. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Hasonló vagyok csak srácban. És emiatt szörnyen gyanakvóvá nevelt az élet.
2014. dec. 23. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
majd felnősz...
 3/10 anonim ***** válasza:
hogy teszel valamit és megpróbálsz bekerülni egy kapcsolatba. ha ott is csak pár napig, akkor nem tudom :/
 4/10 anonim ***** válasza:
ÉN is könnyen szerelembe esek...csak én fiú vagyok nekem ilyenkor az edzés segít.
2014. dec. 23. 22:39
 5/10 A kérdező kommentje:

#3 most azon vagyok, hogy összejöjjön.

Pacsi fiúk!

2014. dec. 23. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne nézz SOHA többet fiúkra,kizárólag csukott szemmel járj és ne hallj meg semmit vagy menj a halógödörbe
2014. dec. 23. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
én is szorol szora ugyanigy vagyok irhatsz nekem 15f
2014. dec. 23. 22:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszike #6-os, sokat segítettél :)
2014. dec. 23. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy baj ez. én 30as pasi vagyok, minden nőben a páromat keresem, és csak egyszer szivatott meg egy ilyen szórakozós hölgy. minden mozzanatát megkérdeztem itt, mindenki azt mondta, hogy ne adjam fel
2014. dec. 24. 03:31
 10/10 anonim ***** válasza:
csak kanos vagy :P
2014. dec. 24. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!