Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghostic kérdése:
Nagyon megbántottam egy lányt aki most szörnyen dühös rám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már régóta jóba vagyunk, minden nap beszélgetünk és puszilózunk, ölelgetjük egymást és simogatjuk is egymást. De az a gond, hogy mostanában kezdünk eltávolodni egymástól mivel megbántottam ... egyszer összevesztünk és azt mondtam neki, hogy: "te egy senki lettél számomra" ... persze nem akartam, hogy ez legyen belőle csak nagyon ideges voltam. Tudom nem kellett volna ezt. Bocsánatot is kértem, 1000x de azt mondta hogy haragszik rám és nem tudja elfelejteni amit mondtam. És ezért nem tud velem együtt lenni ameddig így haragszik rám. Pedig nekem nagyon tetszik és bármit megtennék érte. Nagyon szeretném valamivel kiengesztelni, segísetek, kérlek! Mit tegyek? Mi lenne a legjobb szó? Vagy a legjobb cselekedet? Vagy talán ajándék vagy egy vers? (--/F)#megbántás #megbántottam egy lányt
2014. ápr. 24. 20:46
1/6 anonim válasza:
Vegyél egy gyönyörű nagy csokor virágot (nem lesz olcsó) öltözz ki elegánsan, persze nem kell túlzásba vinni, menj oda elé, add át a virágot, és fejezd ki neki hogy mennyire sajnálod, mennyire megbántad, és mekkora hülye voltál. Javaslom hogy ezt a kis beszédet jóval előtte írd le és gyakorold be, legyen meggyőző, és fejezd ki magad. Ne csak annyiból álljon, hogy Hülyevoltam, sajnálom, bocsánat.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) ... jó ötlet, csak nemtudom hol találkozhatnánk. Igaz egy suliba járunk, de iskolában nem jó , szerintem megértitek.
2014. ápr. 24. 20:52
3/6 anonim válasza:
A "senki" az egy elég súlyos szó,nem csoda,hogy haragszik rád a barátnőd.Másrészről,ki szeret egy olyan személyel együtt lenni aki ha véletlenül felidegesedik akkor csúnya és bántó kijelentéseket tesz.Amikor valami nem tetszik akkor majd minden alkalommal megfogod bántani?A legjobb amit tehetsz,ha legelőször elkezded jó irányba fejleszteni a saját egyéniséged.Az eldobott szó nem olyan mint a dobó kocka amit bármikor össze lehet szedni,az általuk kiváltott érzelmek ott maradnak.Adj időt a barátnődnek,hogy feldologzhassa amit mondtál neki és túlléphessen ezen.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval ne irjak és ne beszéljek vele ... nehéz lesz :/, eltűnődök még ezen. Minden esetre köszönöm neked is!
2014. ápr. 24. 21:02
5/6 anonim válasza:
Igen,tünj el a szeme elől egy kis időre,hagyd,hogy ő kezdeményezze a kommunikációt.
6/6 A kérdező kommentje:
Na jó hírem van. Megpróbáltam elhívni egy talira és azt mondta, hogy jövőhéten hétvégén el tud jönni. Ugyhogy kipróbálom az első válaszoló tanácsát. Remélem sikerem lesz!
Attól még mondhattok tanácsokat hogyha nem jönne össze a találkozó. Köszönöm előre is! (am. 14/F :D)
2014. ápr. 25. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!