Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, szörnyen szeretem?
Figyelt kérdés
Szòval tavaj jártam egy sráccal, de szakítottunk. Most egy osztályba járunk és meg vagyok érte bolondulva.. Nem fújunk egymásra amióta külön váltunk, sokszor jòl elszòrakozunk, de keptelen vagyok neki bevallni.. Most lesz a keringőnk, ha szerencsém van, vele leszek. A tánctanár még válogatja. 1x táncoltam vele, életem egyik legboldogabb másfél òrája volt.. Nagyon szeretnék vele megint együtt lenni.. Holott félek ha most bevallnám neki és rosszul sülne el, ezzel piszkálnának év végéig.. Mi lenne most a legokosabb cselekedet? :SS2013. dec. 2. 19:49
1/9 anonim válasza:
"Nem fújunk egymásra amióta külön váltunk" Ez mit akar jelenteni? o.O Csak én nem értem?:D
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk haragban, mint mikor sokan szakítanak hallani sem aarnak egymásròl. :)
2013. dec. 2. 19:53
3/9 A kérdező kommentje:
Akarnak* bocsi csak telòrol vagyok :S
2013. dec. 2. 19:54
4/9 anonim válasza:
Ne lóról írj, mert így nem értjük.
5/9 anonim válasza:
önuralom...tegyél úgy mintha nem lennél érte megbolondulva
6/9 A kérdező kommentje:
Hát eddig pròbáltam is úgy tenni mintha csak barátként nénzék rá, de már nagyon rossz.. es nagyon szarul esik, hogy egy evfolyamtársunk szerintem nagyon is tetszik neki.. ma pl odanyomta a kezembe az a csaj a srác telojat hogy adjam vissza neki..
2013. dec. 2. 20:03
7/9 anonim válasza:
üdv a klubban, hidd el inkább titkold el és ne tudjon róla senki mintsem utána kiderüljön és akkor...különben írd le valahova hogy mi történik veled utána sokkal jobb lesz
8/9 A kérdező kommentje:
Hat ugy terveztem ev vegen elmondom neki, utana mar ugyis kozepsuli es valoszinu nem talalkozunk.. bar nemtudom.. nem 1 bunko parasztnak ismertem meg, hogy ezzel piszkálna..de ki tudja.. nem merek kockaztatni..
2013. dec. 2. 20:47
9/9 anonim válasza:
az úgy jó lesz év végén elmondod neki utána már ugyse piszkálhat vele ha pedig te is bejössz neki akkor úgyis találkoztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!