Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be neki hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Őrülten szerelmes lettem az egyik lány barátomba és nem tudom hogyan kezdjek neki annak, hogy elmondom neki. Meg egyáltalán mit mondjak, mert igazán nem szeretném elveszíteni?!
17/F
2013. nov. 30. 11:13
2/3 A kérdező kommentje:
De nem tudok mit tenni, mert már minden nap minden pillanatában csak rá tudok gondolni, és már csak a gondolata is szörnyű annak hogy nem lehetek vele.
2013. nov. 30. 11:17
3/3 anonim válasza:
Egy lány barátnak ezt elég kényes lenne megmondani. Egyszer én is bevallottam már neki hiba volt de legalább van olyan jó barát hogy megnyugtatott és örült hogy megszabadultam attól a bizonyos tehertől. Kapcsolat nem lett belőle mert csak haverok vagyunk ezt ő is tudja, én is tudom már semmit nem érzek iránta, szerencsére és a barátságunk ugyanúgy megmaradt. De ez nem garancia arra hogy a tietek is megmarad nagyon gondold meg ezt mit akarsz mert bukhatsz is egy barátságot és akkor mégjobban fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!