Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Valljam be neki hogy szeretem vagy ne? ♥
Természetesen ne valld be. Nem hozhatod sem őt, sem magad ilyen helyzetbe. Amúgy szerintem ez nem szerelem, csak afféle kislányos rajongás az idősebb nő felé, aki nyilván szép, okos, művelt, akire felnézel, aki gondoskodik rólad stb.
Tini vagy, tombolnak a hormonok, ezt tudnod kell, én is rengeteg mindent éreztem akkoriban, amin ma csak nevetek vagy pirulok... :)
Teljesen kizárt, hogy szerelmes beléd, ráadásul ha felmerül ilyesminek a gyanúja, akkor fegyelmit kaphat, rosszabb esetben büntetőjogi ügye lehet belőle. Eltilthatják a pályától stb.
Egyáltalán nem ítéllek el, de lásd be, tönkreteheted az életét ezzel. Szeresd őt, mint a tanárnődet, de szerintem ráérsz még bármiféle szerelmi ügybe keveredni, mert túl fiatal lehetsz ahhoz, hogy eldönts bármit. :)
szeritnem is kamu,engem nem simogatnak a tanárok és nem is mondják,hogy szeretnek.SŐŐT másnak sem:)
pedig vannak nálam kedvesebb és kevésbé kedves diákok:P
Ne.
A szerelem az más. Inkább példaképed ő, és elképzelhető, hogy szeretethiányod van. Inkább anyapótlékként tekintesz rá.
Ha máshogy tekintene Rád, mint egy kedves kislányra, akit tanít, és akit megkedvelt, már nem lenne a világ legjobb tanárja, hanem egy bűnöző.
Őszintén kedvesnek találom a rajongásod, de hidd el, ennek semmi jelentősége nincs.
Amit tehetsz: kösd le magad a kortársaid közt! Játsszatok, tanuljatok együtt, mászkáljatok, ha a szülők engedik, biciklizzetek stb., úgyis itt a jó idő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!