Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szörnyen megbántottam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen megbántottam egy lányt. Mit tegyek? 17F

Figyelt kérdés
Az ellenkezője történt annak, amit szerettem volna. :( A lány mély önbizalomhiányban szenved, nem tudja elfogadni a testét. Ma, amikor E-mailloztunk, megint tett egy negatív megjegyzést a testére és én azt írtam neki hogy egy nagyon szép lány, csodálatos, teljesen elfogadom a testét és lelkét, semmi oka az önbizalomhiányra.És megsértődött, Azt mondta, egoista vagyok. :( Pedig én csak bátorítani akartam. Holnap beszélünk megint. Mit csináljak?
2010. márc. 31. 21:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
nyald ki
2010. márc. 31. 21:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod, szerintem sajnáltatja magát. Nem létezik, hogy valaki nem örül a bóknak. Tipikusan arra vágyik, hogy örökké dicsérd, ezért negatívan állítja be önmagát. Hagyd a francba, nehogymár bocsánatot kérj, mert szépet mondtál neki! Ő az egoista, amiért játssza az eszét és elvárja, hogy örökké nyalizz neki. Áhhh kamaszok :(:(
2010. márc. 31. 21:43
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem csináltál semmit, a csaj totál hülye. Azt se tudja mit beszél. A helyedbe tarkon vágnám egy fapapuccsal. Ne legyél ennyire töketlen! Te is láthatnád, hogy amit mondtál annak semmi köze a te egódhoz, így azt se lehet eldönteni belőle, hogy egoista vagy- e vagy sem.
2010. márc. 31. 21:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyi esze van,hogy ràd mondja "egoista",akkor nincs mit tenned.Tulzàsba viszi és fàrasztó lehet neked,hogy mindig dicsérgessed!
2010. márc. 31. 21:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Pontosan erről van szó! :( Én csak kedveskedni akartam! Nem akartam bántani őt! Amúgy ma 2-dik alkalommal randira hívtam, de nem jött el... Utána azt mondta, jöjjek Maillozni vele. Azt írtam, csak akkor tudok közel kerülni hozzá és mégjobban megismerni, ha ezt megengedi(tehát eljön randizni velem!).
2010. márc. 31. 21:50
 6/16 anonim ***** válasza:
szégyenlős és inkább emailezik
2010. márc. 31. 21:51
 7/16 anonim ***** válasza:
Ugyan mi a fenét akarsz te egy ilyen lánytól? Nem megy el a randira, csak e-mailben hajlandó kommunikálni. Ismered egyáltalán?
2010. márc. 31. 21:51
 8/16 A kérdező kommentje:

21:51

Hát persze! Egy suliba járunk!

2010. márc. 31. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Nme bántottad meg, csak játssza az eszét. Hagyd a fenébe; talán majd kinövi magától.
2010. márc. 31. 21:54
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem tettél vagy mondtál semmi rosszat, sőt! Vigyázz, ne nagyon kérj bocsánatot, mert még jobban belelovalja magát a nem létező "sértésbe". Viselkedj természetesen és ne nyalizz neki. Nem szereti önmagát, ezért hajlamos veled is mostohán bánni. Ne hagyd, különben nem fog felnézni rád soha és értékelni sem.

Hidd el, tapasztalatból mondom.

2010. márc. 31. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!