Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyen megbántottam egy lányt. Mit tegyek? 17F
Figyelt kérdés
Az ellenkezője történt annak, amit szerettem volna. :( A lány mély önbizalomhiányban szenved, nem tudja elfogadni a testét. Ma, amikor E-mailloztunk, megint tett egy negatív megjegyzést a testére és én azt írtam neki hogy egy nagyon szép lány, csodálatos, teljesen elfogadom a testét és lelkét, semmi oka az önbizalomhiányra.És megsértődött, Azt mondta, egoista vagyok. :( Pedig én csak bátorítani akartam. Holnap beszélünk megint. Mit csináljak?2010. márc. 31. 21:39
11/16 anonim válasza:
most szivatni akarod magad vagy tényleg jó ez? Ami nem megy ne erőltesd, keress másik lányt
12/16 anonim válasza:
semmi bántót nem mondtál. Hülye a csaj.
13/16 anonim válasza:
A 21:54-es jókat ír. Ne vidd túlzásba a bocsánatkérést, először is nincs miért. Másodszor, a végén még bele éli magát, vagy máskor is eljátssza ezt veled. Tudasd vele, hogy nem akartad megbántani, és komolyan gondoltad amit mondtál, majd hívd el randizni (élőben, nem MSN szexre gondolok...). Ha ez megtörtént, és nincs érdembeli változás pozitív irányban, akkor pihentesd a lányt egy kicsit (valószínlég keresni fog majd, ha nem, hát így járt...), vagy ha ragaszkodik a netes kommunikációhoz, akkor szerintem felejtsd el a csajt....
14/16 anonim válasza:
"Mit csináljak?" -paprikáskrumplit kóbásszal!:D
Ne csinálj semmit, ez a csaj egy hülye ezek szerint ha még ő sértődik meg.
15/16 anonim válasza:
Azzal bántottad meg, hogy azt mondtad, hogy elfogadod a testét. Mert ezt úgy értette, hogy egyet értesz vele, vagyis azzal a bizonyos hibával, amit megemlített.
Elég önbizalom hiányos lehet. Vigyázz, mert tényleg könnyen megbántódik. Persze nem te vagy a hibás..
16/16 anonim válasza:
Szerintem ez egy hülye P.csa.Ne foglalkozz vele.
Nyilván mindenki szereti felkarolni az elesetteket, de azért túlzásba nem kell esni.
Nálam az ilyesfajta párbeszéd így zajlik:
Ő: Csúnya vagyok...
én: Nem vagy csúnya, nekem nagyon tetszel
Ő: De csúnya vagyok
én: Na ez már nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!