Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nem tudják kezelni a konfliktust?
..mondta Máricsúj és a lopott rézkábelt rátekerte Kalányos Avicii nyakára, amiért félrelépett Botos Mégönfoxxal.
Komolyra fordítva minden felgyorsult, ezért az emberek már nem szentelnek annyi időt a problémák megoldásának sem.
lakatoséknál ököllel raknak pontot.
de amúgy azért mert kiért érdemes küzdeni,többség egyforma jellemtelen.tucat.
Nekem ez inkább a "legjobb barátnők" miatt jött elő, és falra mászok tőle. Ha van a kapcsolatotokban valami probléma, akkor a barátnőd nem veled, hanem a legjobb barátnőivel beszéli meg, akik 10/10 alkalommal a létező legrosszabb tanácsot adják neki (féltékenység,irigység,etc).
Ami a lány részéről 2 hatalmas hiba
- Nem Veled beszélte meg, akivel ugye a probléma megoldható lenne, és lehet a másik fél nem is tud róla, hogy ez baj (és így sose tudja meg)
- Egy barátnő piszkosul nem lát bele a kapcsolatotokba, még ha jó szándékú is rossz tanácsot fog adni...
Mert részben amiatt, amit az első írt, és mert, előfordulhat, hogy nincs felkészülve rá, nem tudja jól kezelni, türelmetlen, nemtörődöm.
Sosem fordultam a barátnőimhez, úgy voltam vele, ez az én életem nekem kell megoldani/om. Tanácsot sem kértem, és nem szeretem a kéretlen tanácsokat.
És nem csak egy barátnő nem lát bele, de egy kívülálló sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!