Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért nem tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nem tudják kezelni a konfliktust?

Figyelt kérdés
Ha egy kapcsolatban van valami konfliktus akkor általában az az első, hogy véget vetnek a dolognak. Meg hogy úgyis van 1000 másik csaj vagy pasi.
2014. dec. 23. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:

..mondta Máricsúj és a lopott rézkábelt rátekerte Kalányos Avicii nyakára, amiért félrelépett Botos Mégönfoxxal.

Komolyra fordítva minden felgyorsult, ezért az emberek már nem szentelnek annyi időt a problémák megoldásának sem.

2014. dec. 23. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:

lakatoséknál ököllel raknak pontot.

de amúgy azért mert kiért érdemes küzdeni,többség egyforma jellemtelen.tucat.

2014. dec. 23. 21:34
 3/5 To7ka ***** válasza:
38%

Nekem ez inkább a "legjobb barátnők" miatt jött elő, és falra mászok tőle. Ha van a kapcsolatotokban valami probléma, akkor a barátnőd nem veled, hanem a legjobb barátnőivel beszéli meg, akik 10/10 alkalommal a létező legrosszabb tanácsot adják neki (féltékenység,irigység,etc).

Ami a lány részéről 2 hatalmas hiba

- Nem Veled beszélte meg, akivel ugye a probléma megoldható lenne, és lehet a másik fél nem is tud róla, hogy ez baj (és így sose tudja meg)

- Egy barátnő piszkosul nem lát bele a kapcsolatotokba, még ha jó szándékú is rossz tanácsot fog adni...

2014. dec. 23. 21:36
 4/5 anonim válasza:
én mindig megbeszélem a partnereimmel higgadtan. (:
2014. dec. 23. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert részben amiatt, amit az első írt, és mert, előfordulhat, hogy nincs felkészülve rá, nem tudja jól kezelni, türelmetlen, nemtörődöm.

Sosem fordultam a barátnőimhez, úgy voltam vele, ez az én életem nekem kell megoldani/om. Tanácsot sem kértem, és nem szeretem a kéretlen tanácsokat.

És nem csak egy barátnő nem lát bele, de egy kívülálló sem.

2014. dec. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!