Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy manapság a nők akarnak dominálni egy kapcsolatban és minden úgy kell legyen ahogy ők akarják?
Körülnézek az ismerőseim körében és mindegyik haverom (fiú) csak akkor tesz valamit, ha a barátnőjük is beleegyezik. Részben megértem, mivel egy kapcsolatban a lánynak is vannak beleszólásai, de pl többször is az egyik kollégám elhívott teniszezni és a végén ő mondta le, mert a barátnőjének más programja van. Arról meg nem is beszélve, hogy mindent akarnak tudni, a legapróbb részletekig. Vagy ha párban jönnek, addig maradnak amíg a lány megunja és haza akar menni. Mintha mindenben a lány döntene (a papucsság van divatban?).
Én 24 éves vagyok és úgy érzem, hogy még élni akarok és nem pedig elfogadni, hogy más dönt helyettem, azonban szeretnék egy barátnőt is de olyat akivel jól érzem magam és ő is alkalmazkodik utánam. Sajnos ilyet nem erős találok.
Természetesen nem minden kapcsolat ilyen (kb 2 kivételt én is tudok) de a környezetemben a nagyjára igazak a leírtak.
5s vagyok!
Nekem a párom a legjobb barátom is mindent tud rólam.
Miért zavarna ha velem akar lenni? Logikus hogy lehet nemet is mondani ha egyedül akarsz lenni.
Meg csak akkor akarsz egyedül lenni ha pont ő zavar. Miért zavarná az az embert az akivel bármit megoszthat és aki támogatja??? (de lehet ez az én felfogásom és túl problémamentes a kapcsolatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!