Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz? -rövidkérdés-
Figyelt kérdés
ha viszek egy lánynak Valentin napra virágot? Nem járunk csak legjobb "barátnőm" , de van pasija ^^ lehet kicsit félre értené? f/172010. febr. 3. 00:02
11/23 A kérdező kommentje:
rózsaszín a kedvence
2010. febr. 3. 00:19
12/23 anonim válasza:
Én nem érteném félre, de a pasija tuti kiakad. :)
13/23 A kérdező kommentje:
kis nyomorult a pasija kiakad se tud mit tenni .. :D
2010. febr. 3. 00:27
14/23 anonim válasza:
Igen, félreérthető. A szeretet ünnepe a karácsony, te!
15/23 anonim válasza:
de most mit mondjunk még? Mindenáron azt akarsz adni, s látom lebeszélni nem tud senki, akkor meg? mit akarsz még hallani? félreérthető IGEN, ezért NE vigyél neki.
16/23 A kérdező kommentje:
így is úgy is viszek csak hogy ne unatkozzatok ^^ írtam 1 kérdést
2010. febr. 3. 00:40
17/23 anonim válasza:
szerintem inkább vegyél neki vmi csokit...az "eltüntethető" mire a pasi odaér,ha nem akarja a lány(okkal), hogy tudjon róla...mert úgy gond lehet belőle. De legalább figyelmes voltál
18/23 A kérdező kommentje:
amúgy ha rá goglííízol sok helyen talizol ezzel a szöveggel "Nem csak a szerelmesek ünnepe, hanem a szeretet ünnepének is tartják"
2010. febr. 3. 00:42
19/23 anonim válasza:
Nekem is van sok jó fiú barátom, egyiküktől sem kapok virágot, sőt a páromtól sem. Nem kell hogy minden amcsi szokást átvegyünk, vannak nekünk szép magyar szokásaink is miért nem lehet azt értékelni? De ha már nagyon ragaszkodsz hozzá, vigyél neki rózsaszín rózsát BÁLINT napra.
20/23 anonim válasza:
nagyon is hogy félre érthető. inkább nőnapra vegyél neki virágot, de akkor se biztos h a barátja nem fog kiakadni miatta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!