KI az a Baháí Anna? (Rövidkérdés-. -")
Állítólag töriszakos bölcsész (írta pár válaszában), eredetileg katolikusnak keresztelték, de hajjdenagyonbaháí akar már lenni, valamelyik válaszaiban azt is írta, hogy Szedresi Anna.
Szerintem amúgy nem 100%-ig ép pszichésen a csaj, ez nagyon kiderül a válaszaiból. Volt egy-kettő, amikor tényleg bölcset írt, de elenyésző. Egyszer ilyen, egyszer olyan, nagy-nagy baj lehet vele.
De mindjárt jön, engem jól lehúz, vagy kifejti, hogy "köszi, jót röhögtem a válaszodon", és elmondja, ki is ő.
Nekem az aktuális favoritom tőle: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
:D:D
Sziasztok!
Én vagyok az a csaj, akiről írogattok ebben a témában.
Utolsónak: 2009-ben diplomáztam az Elte-n töri szakon, azóta nem jártam arrafelé.
Más: a baháí egy fantasztikus vallás: akit érdekel, olvasson utána.
Én nem térítgetek, ezt tényleg nem szabad.
a névváltoztatásról: a baháí-ok a vallás felvételekor nem kapnak automatikusan új nevet, és nem is kötelező új nevet változtatni, de ha valaki úgy dönt, hogy felvesz egy új nevet a régi neve mellé, az sincs megtiltva.
Nekem a Zara név tetszik, ezért ezt fogom felvenni, és már a barátaimat is kezdem ahhoz hozzászoktatni, hogy a Zara névre is hallgatok, nemcsak az Annára, és lehet, hogy egy év múlva már csak a Zarát fogom használni, ezt még nem tudom.
Az is biztos, hogy néha megviselnek a bennem végbemenő gyökeres változások, de alapvetően jól érzem magam a bőrömben kb. egy hete, előtte ez egyáltalán nem így volt.
Ha bármi kérdésetek, problémátok, óhajotok-sóhajotok van, írjatok ide, vagy priviben.
Tényleg, nem tudom, hogy miattam volt-e értelme kérdést nyitni, de ha már nyitottatok, válaszolok a kérdéseitekre.
Üdv: Anna-Zara
Huhh ne értsd félre nem akartalak megbántani a kérdéssel :)
Csak kivácsi voltam hogy miért írod oda :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!