Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Ez friendzone?
Figyelt kérdés
Van egy srác, mindig azt mondja, nagyon szeret, és, h olyan lány vagyok, akit barátnőjének képzel el. De sokszor kiemeli, hogy barátok vagyunk.. Ez azt jelenti, hogy barátzónába kerültem? :(2014. dec. 22. 10:59
2/5 A kérdező kommentje:
igen
2014. dec. 22. 11:01
3/5 anonim válasza:
Ma divat sunyizva, taktikázgatva manipulálni a csajok érzelmeit, nyílt férfias közeledés helyett lelkizgetős barátsággal közeledni hozzájuk. Aztán amikor kicsit érzelmileg a csaj maga alatt van, akkor, ezek a lelkibarátok szeretnék megdugni a csajt, de utána se akarják őket nyílt párkapcsolatra felvállalni, csak dugibarátnőt szeretnének, vagy ahogy ma mondják "barátságot extrákkal", gyakorlatilag csak használni - kötöttségek nélkül - a csajt.
Az ilyen srác azt érdemli, hogy barátzónába rakd. Jellemes srác nyíltan felvállalja hogy nő iránt nem csak baráti érzelmei vannak, hanem vágyik rá testileg is, férfiként közeledik hozzád, mer udvarolni, randira hív.
4/5 anonim válasza:
Hát, ha ennyire hangoztatja, akkor könnyen lehet, hogy csak barátnak tart. Mondjuk nem értem, miért mond akkor ilyeneket.
5/5 anonim válasza:
Mondd el neki hogy mit érzel,és utána majd kiderül. Vagy kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!