Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem el a friendzone-t egy lánynál?
story:közös helyen dolgoztunk 2 hónapig, de én csak barátként tekintettem rá, szerintem ő is rám. Nem kerestük egymás társaságát minden áron. Meg se adta a számát, de majd egyszer ősszel meglátogat... Aztán beixeltem facebookon, de írt, majd elhívott valamit csinálni jövő héten, és szinte mindig ír amikor fennvan.
szóval hogy kerüljem el a barátzónát? Mai világban bármi elképzelhető. Náluk semmi nem olyan amilyennek tűnik. barátként nem szeretném elb@**zni az időmet, és tépni az idegeimet.
köszi
Hát pont azért tedd meg a következő lépést te, legyél már férfi...
Most ha ennyit nem bírsz meglépni, akkor később se fogsz tenni semmit? És akkor tulajdonképpen most még hosszú ideig egyhelyben toporogtok és senki nem fog lépni mert a másikra vár?? Valakinek el kell kezdeni! Ha visszautasít akkor ennyi volt, de ha ő maga el bírt hívni valahova, lám-lám akkot talán csak nem érdekled?? Akkor csak meg kellene ragadnod végre az alkalmat, nem kérdéseket kiírogatni.
Bocsánat a stílusért, de ne legyél már ennyire töketlen.
#7 oké, de eszemben se volt elhívni valahova, végig csak barátnak néztem.
de így majd rá fogok kérdezni hogy ezt hogyan gondolja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!