Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friendzone (de meg valahogy mentettem amit tudtam) mit tegyek? Plusz kene egy kis segitseg:S tobbi lent
sok ember küzd lelki betegségekkel,valamikor el tudja fogadni a másik,valamikor túl sok már amit nem bír el.Szerintem ez nem egészséges kapcsolat(lelki bajokon kívül értem).Barátként sem hiszem hogy jó lenne ezt fojtatnod.
Egy 27 éves.
Most ez bunkónak fog hangzani, de ez a lány éppen azt élvezi, hogy a vagdosásával hívja fel magára a figyelmet, nem véletlenül osztja meg, az a cél, hogy foglalkozz vele meg a szenvedéseivel... szerintem vagy hallgathatod mostantól a végtelenségig a panaszkodását és ápolgathatod a lelkét, vagy mond meg neki, hogy te szeretnél többet és próbáljátok meg együtt.
Ő nem barátként tekint rád, hanem lelki szemetesládaként. Én is ilyen hülye szenvedő kamaszlány voltam, ismerem a típust jobban, mint hinnéd. Ő mennyit foglalkozik a te lelkeddel? Kitalálom te vigasztalgatod az ő kis lelkét, meg ő is saját magával van nonstop elfoglalva és a szenvedéseivel, és komolyat nem akar de lehettek barátok...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!