Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy előzzem meg hogy belém szeressen egy fiú?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 19:58
1/19 anonim válasza:
Legyen zsíros a hajad, ne fürödjél, ne mossál fogat, hordjál szakadt, büdös ruhákat, stb.
2/19 aszomszedneni válasza:
csakis jobbról, mert különben megb*sznak a rendőrők vagy 5000-rel O_O
3/19 aszomszedneni válasza:
izé balról b*szdki ! Baaaalról !
4/19 A kérdező kommentje:
viselkedésre gondoltam :D
2012. márc. 1. 20:01
5/19 Csokasi-a81 válasza:
ne rakd ki az összes csötsöd, ne beszélegss velük a nemi életedről, és ne rázd magad a discoba pitsagatyába, mint akit megbaxott a 220
6/19 anonim válasza:
Miért nem akarod ,hogy belés szeressen valami?
9/19 anonim válasza:
miért akarod megelözni,még ilyet nem is hallottam.. talán ne figyeld öt annyira,hogy szerelmes-e beléd
10/19 anonim válasza:
Ha olyan a személyiséged, lényed, hogy könnyen meglehet szeretni, akkor nem tudsz mit csinálni. Ez az egy hátránya, ha ilyen személyiségek vagyunk. :)
Szerintem örülj neki, mert így nagyobb valószínűséggel tudod megfogni azt a fiút akit szeretnél majd magadnak. :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!