Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy előzzem meg hogy belém szeressen egy fiú?
ma 20:00
egyik barátnőmre éppen akkor ragadnak a pasik a legjobban, amikor a leghippisebben, legszakadtabban és legkócsosóbban megy be az egyetemre, szal ez nem feltétlen megoldás
alig bírja őket lerázni!
21:44 Ja, az jó, ha hagyja a srácot a barátzónában szenvedni, ugye? Egy picit sem vagy önző, á dehogy...
Kérdező, biztos jó érzés, hogy egy srác törődik veled, meghallgatja az ügyes-bajos gondjaidat stb., de vedd tudomásul, hogy az életben 2 ok létezik, amiért egy srác ilyesmit tesz: szerelmes beléd, vagy meleg.
A legtisztességesebb lenne egyenesen rákérdezni nála a dologra, és ha igaz, amire gyanakszol, udvariasan elutasítani. Inkább előbb, mint utóbb, mikor teljesen belelovallja magát! Csak könyörgöm, azt ne mondd, hogy "legyünk inkább barátok"! Ne mondd, hogy milyen rendes/helyes/kedves!
"Ne haragudj, de én nem úgy érzek, mint te. Nem akarlak megbántani, de magamat sem tudom kényszeríteni, hogy másképp érezzek. Köszönöm, hogy őszinte voltál, és elmondtad ezt nekem, de vissza kell, hogy utasítsalak. Nagyon sajnálom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!