Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friendzone, mit tegyek?
Figyelt kérdés
van egy nagyon jó fiúbarátom, akivel egy suliba járok. régen nagyon jól elvoltunk csak aztán összejött egy hisztérika csajjal akivel lassan1 éve együtt van és így engem elhanyagol. eléggé rosszul esik, de mivel a barátnője nem nagyon bír engem, és elolvassa a fiúbarátom üzeneteit és amúgyse akarok nyomulósnak tűnni de néha szívesen találkoznék a fiúval, mint barát de nem tudom, hogy hogyan mondjam ezt meg neki, hogy ne értse félre és a barátnője se kapjon hisztirohamot..2014. szept. 2. 19:49
1/4 SullaFelix89 válasza:
Te nem csak mint barát akarsz vele találkozni a szövegedből világosan látszik.
2/4 anonim válasza:
címből adódóan, te biztos barát akarsz maradni ?
3/4 A kérdező kommentje:
nem nem! teljesen mint barát akarok vele találkozni. és ezt ő is tudja. mint pasi nem jön be, de nagyon jól megtudok vele beszélni mindent.
2014. szept. 2. 19:52
4/4 anonim válasza:
Jogosan értette félre az #1-es és a #2-es, a friendzone-t akkor emlegetik, amikor valaki sérelmezi amiért megrekedt barátként.
A legjobb amit tehetsz, ha a barátnőjével hívod el, akkor is ha amúgy ki nem állhatjátok egymást. Vagy elmegy az első egy-két alkalommal ő is, vagy megpróbálja visszahúzni a fiút, ami meg felvetheti majd a kérdést, ő miért is van ennyire pórázon tartva.
Tehát együtt hívd el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!