Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első sorban lányoknak szól a kérdés: Mit gondoltak az olyan srácokról akik így viselkednek/néznek ki? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire tud vonzó lenni egy olyan srác, aki testalkatilag és arcra is jól néz ki, viszont a ruházata inkább katonás? Viselkedés terén is inkább a katonai minták vannak, vagyis vasfegyelem, tömör kérdések/válaszok? Érdemes egy ilyen sráccal kikezdeni, ha olyan tervei vannak, hogy pár év múlva lelép az országból és külföldön telepedig le?2010. febr. 2. 21:09
21/27 anonim válasza:
Milyen esélyt? ÁÁÁÁ! NEM ISMERI! Ne csak a kérdést olvassátok, hanem az eddig leírt kommentet is.
22/27 A kérdező kommentje:
23:18 : Honnan ismered azt a személyt? Mennyi ideig próbálhatnám szerinted? Nem fogja rossz néven venni?
02:00 : Mért vagy ilyen? Lehet, hogy semmit nem tudok róla, de szeretném megismerni.
2010. febr. 3. 14:45
23/27 anonim válasza:
ja persze! szerintem csak a pénze hajt. szerencsétlen srác összegyűjti az utazásra valót. Nehogy már arra költse, amit meg akart belőle valósítani. Az, hogy ő mit akar nem is számít, mekkora önző ribek vannak manapság!
24/27 anonim válasza:
13:45 Húúú apám te mekkora hazafi vagy!
25/27 anonim válasza:
Szerintem nem gond. Nekem pont az ilyen fiúk tetszenek. :)
20/L
26/27 anonim válasza:
Ha minden igaz a "tesómról" beszélsz, de persze az is lehet hogy nem. Rég óta ismerem, rengeteget beszélünk, ismerem minden gondolatát, és ha valóban ő az, akkor tudom h bízhatsz benne.
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ utolsó. Honnan ismered - ha ismered?
2010. febr. 4. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!