Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik a fiúk annyira a sminket?
Nem az ízléstelen vakolatra gondolok, hanem a természetes szépséget hangsúlyozó, szép sminkre, akár egy vagány rúzzsal megspékelve.
Mi rossz van benne?
Alapvetően a smink, arckrém a nők hülyesége, csak tönkreteszik vele a bőrüket Egyszer zsírósítják, vizesítik, egyszer meg szárítják. Aztán meg csodálkoznak, hogy egy mai 40-50-es nőnek rosszabb a bőre, főleg ha a napozást, szoláriumozást is túlzásba vitte, mint régebben egy 80-as parasztasszonynak. (Vagy akik ma zsírmentesen "egészséges" táplálkoznak, már őszülne kezdenek 30-as éveik végén, a múlt század első felében meg csak 50-60 körül kezdett őszülni az emberek többsége.
Amit el tudok fogadni, hogy kis pattancsra jó egy kis bőrkorrektor stift.
Azért mert nem tudják mi a smink, nem értenek hozzá.
Volt itt már kérdés nemegyszer, ahol az agyonsminkelt, photoshopolt csajról a társaság fele azt állította, h nincs sminkelve.
Fotós lévén azon kevés férfihoz tartozom, aki értek hozzá, hogy van-e a nőn smink, és azt is tudom, hogy az esetek egy részében bizony kifejezetten szükség van rá, még akkor is, ha a lány kifejezetten szép, fiatal, a bőre is ápolt. Mégis kell a smink, ha olyan a megvilágítás (mondjuk este).
Persze sokszor beszélgetem haverokkal akik laikusok a témához, és hogy ők így-úgy ellenzik a sminket, azért csak a kisminkelt csajhoz mennek oda.
Persze a hangsúly a mennyiségen van. A túlzásba vitt smink igénytelen, meg az is, ha nem alkalomhoz illően sminkel. Sosem értem aki pl strandra sminkel, vagy a boltba egy full estélyi sminkben mászik le.
Az hogy valakinek a szemceruza pl. undorító, az azért tipikusan az ízlések és pofonok kategória.
Nekem bejön, meg a kérdésben feltett rúzs (főleg a vörös) is, de azért azt viselni tudni kell.
Tény h mindenkinek más jön be de azért nyilván a kereslet szüli a kínálatot, nem sminkelne ennyi csaj, ha fölösleges pénzkidobás lenne... az a véleményem hogy egy bizonyos életkor alatt a fiúk még mind ellenzik (én is utáltam 14 évesen, ha vmi csaj összerúzsozott) de aztán szép lassan, ahogy a férfiaknak már a nőiesebb, elegánsabb stílus jön be, úgy a többségnek bejön a sminkelés is. Ezért nem értek egyet azzal, hogy "annyira ellenzik" a fiúk (pontosabban férfiak) a sminket, inkább csak tipikusan az ilyen sminkelős kérdésekhez jönnek károgni, meg a nagy ellenzők tömik a csajok fejét, hogy anélkül is szépek (aztán jön a pofára esés), a nagy többséget meg egyáltalán nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!