Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzik a fiúk annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzik a fiúk annyira a sminket?

Figyelt kérdés

Nem az ízléstelen vakolatra gondolok, hanem a természetes szépséget hangsúlyozó, szép sminkre, akár egy vagány rúzzsal megspékelve.

Mi rossz van benne?

2014. dec. 21. 22:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az "ízléstelenül sminkelő" emberek is ugyan ezt állítják a sajátjukról.
2014. dec. 21. 22:37
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
Természetes szépségen nincs mit hangsúlyozni.Azért használjátok,hogy elfedje a hibáitokat/kívül-belül/.
2014. dec. 21. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem, azt a bizonyos mesterien elkészitett, természetes hatású sminket észre sem veszik a fiúk. Épp ez a lényege, hogy ne legyen észrevehető. Akkor meg mégis mi bajuk lenne az efféle sminkkel? :D

L

2014. dec. 21. 22:39
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
Mert balfékek az ilyenek. Nehogy már azért ne sminkelj mert egy pasinak az nem tetszik. Csak a pofájuk jar az ilyeneknek.
2014. dec. 21. 22:40
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem ellenzem, de sokkal szebb egy nő, nélküle. Hidd el! A szerelmem is akkor tetszett igazán, amikor smink nélkül volt reggel, mert éppen akkor kelt ki az ágyból.
2014. dec. 21. 22:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy három hónapig találkozgattam egy fiúval, és nem tudta, hogy sminkelek, azt hitte, hogy csak néha kirúzsozom magam, és mikor lemostam, észre sem vette a külömbséget...:D
2014. dec. 21. 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Sokan nagyon eltúlozzák a 'picit' is. Egyébként smink nélkül látszanak a legtisztábban a vonásai, ha ezeket elfednétek akkor az olyan mintha 'becsapnátok' minket...

Persze van olyan h nagyon szépből még szebbet csinál és olyan is, aki rosszul csinálja és a jóból egy rosszabbat hoz ki. Mostanában egyre több olyat látok h sminkkel elgondolkodom h hát-hát odamegyek hozzá beszélgetek vele, aztán meglátom smink nélkül és :S

Természetesen aki jól csinálja az nyugodtan csinálja a saját érdekében (a magam érdekében ellenzem), de pl. abban az esetben ha tényleg szép smink nélkül és sminkeli magát engem nem zavar.

2014. dec. 21. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Ebben nincs semmi rossz, ahogy mondtak a fiúk többsége az ízléstelenül nagy mennyiségű sminktől mászik a falra. Bár embere válogatja, van aki a természetes szépség híve és az alapozót se kedveli.
2014. dec. 21. 22:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy kevés néha elmegy, de én jobban szeretem a természetességet. Egyébként engem a vörös rúzs egyáltalán nem izgat, maximum egy kis ajakbalzsam, ami csillogóvá teszi.
2014. dec. 21. 22:53
 10/13 Kurtz Bickle ***** válasza:
0%
Mert gusztustalan. Főleg, mikor kihúzzák a szemüket alul... Az alsó szemhéj olyan szép kontrasztot képez a szemgolyó előtt, erre elrontjátok... A szempillaspirál szintén horror, főleg, mikor így legörbül a vége, vagy összetapadnak a szálak. Egyszerűen nevetséges és igénytelen kinézetet kölcsönöz. A különféle szájra kent valamik csak azért zavarnak, mert gusztustalan, ha a poháron nyomot hagy (randin például) illetve csóknál is macerás. Sosem csókolnék meg egy ilyen nőt.
2014. dec. 21. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!