Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal este msn-en beszélgettünk? :D
Figyelt kérdés
Nem ciki, hogy arra jöttünk rá, hogy élőben mennyivel jobb beszélgetni? És hogy már az első randinkon sem volt gond azzal, hogy mi is legyen a téma? :D Nem gáz, hogy a személyes kontaktus jobban megy? :D :D Nem szeretek msn-ezni, nagyon rossz vagyok? :D :D2010. febr. 2. 19:29
1/8 anonim válasza:
Hát nekem pont h ott nincs soha témám... Am ezt sztem tök fölösleges volt leírnod. -.-
2/8 anonim válasza:
Hallod tényleg gáz vagy... még ha azt mondod, hogy Skypolni jobban szeretsz, mint az MSNt, azt csak megértem, de hogy élőben :S:S Sztem nőj fel, már nem a kőkorszakban élünk!
3/8 anonim válasza:
Ezért teljesen felesleges volt ide írni! De egyp ezzel én is így vagyok. Nem szeretem az msn-t.
4/8 anonim válasza:
Rohadt ciki. Harapj puskacsövet és nyomd meg a ravaszt.
5/8 anonim válasza:
Skype sokkal jobb. Pl egy lánynak szinte face-to-face-szerűen meg tudod nézni a mellbimbóját, a legapróbb részletekig. MSN torzít, sajna.
6/8 anonim válasza:
19:33 vagyok...
úgy értem nekem msn-en nincs témám és énis élőben tok beszélgetni...
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Értettem nyugi! Inkább azt látom, hogy itt emberkék nem értik a viccet! Ez a cink, nem a kérdés :)
2010. febr. 2. 19:45
8/8 anonim válasza:
Arra még nem gondtál h neked nem jó a humorod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!