Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja h állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja h állandóan wowozzak vele?

Figyelt kérdés

állandóan kér h játszak vele.meg h ha szeretem játszok vele. az agyamra megy.18 éves elmúlt mit tegyek h leszakadjon a wowról?????

mindketten 18 évesek vagyunk ő fiú én lány.és nem járunk csak barátok vagyunk

2010. febr. 2. 19:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim válasza:

Velem is ez a helyzet rendkívül sokat WoW-ozgatok, de én azért mert nem tudok mit csinálni, ha lenne barátnőm más lenne... De így... Egyedül nem mek bulizni, haverjaim sem helybéliek. De néha néha elugrunk focizni, viszont most azt sem aktuális, mert eltiltott egy balf@sz a pályáról, nem is tudom miért ... :D. Viszont most nyáron, ha megint összejön akkor nem kockulok mert megyek dolgozni. de az a lényeg hogy próbálj játszani vele, igaza volt az egyik kommentnek. Játsz vele egy kicsit, ott jobban fog veled törődni, majd végül csak szépen lassan próbáld leszoktatni róla. Vagy esetleg másik stratégia, menjen valami nyári melóra, akkor kevesebbet űl a gép elött, ha meg hulla fáradtan hazajön valami kemény munkából, sztem az első nem az lessz hogy wowozzon. Tapasztalatból mondom.

17/F

2011. jún. 15. 21:21
 62/62 anonim ***** válasza:
Szopjad le!
2011. szept. 28. 20:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!