Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja h állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja h állandóan wowozzak vele?

Figyelt kérdés

állandóan kér h játszak vele.meg h ha szeretem játszok vele. az agyamra megy.18 éves elmúlt mit tegyek h leszakadjon a wowról?????

mindketten 18 évesek vagyunk ő fiú én lány.és nem járunk csak barátok vagyunk

2010. febr. 2. 19:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
en 3eve wowozok elejen ilyen napi 6-8orakat volt hogy hetvegen 12orat 1nap de utobi idobe volt bararnom es szinte nem is jatszottam most jstszogatok de ha lesz megint valakinem fogok
2010. febr. 5. 13:46
 52/62 anonim ***** válasza:

Én párommal WoW ozok, régebben ő is függő volt, összejöttünk, megváltozott, mostmár én is játszom napi 2-3 órát. Van életünk, suliba járunk, jól tanulunk, és sportolunk is. Nekünk ez kikapcsolódás.

Viszont a haveroddal több gáz is van. 1: tört szerver? Azt haverom megunta 2 hét alatt. Én ki sem próbáltam, párom 1 óra után letörölte. Aki abba van beleb.uzulva, akkor azzal nagy gond van. Mondd neki, hogy azért nem játszol vele, mert a tört szerver semmit nem ér, olyan, mintha a maszturbációra azt mondanád, hogy szexeltél.

Amúgy meg hagyd. A törtet majd megunja. Ha nem, akkor tényleg nyomi. Bocsi, ez az én véleményem.

A WoW ot pedig addig ne ítéld meg, amíg nem ismered. 2-3 éve még én is utáltam. Nagyon. Most meg... :)

20/L

2010. febr. 5. 14:06
 53/62 anonim ***** válasza:
Nekem egyik legjobb haverom volt WoW b*zi. Volt olyan h a hétvége alatt 24 órát játszott:O Mondtam neki h ez így nem állapot, hívtuk focizni,csajozni is segítettem neki meg minden és úgylátom most már rájött hogy jobb a való világ mint a WoW. Mostanában napi 1 max 2 órát játszik.
2010. febr. 5. 14:34
 54/62 anonim ***** válasza:

00:32 - netfuggo vagy, es nem tudod, hogy kell hasznalni a Googlet? :O [link]

Kerdezo - szerintem rakd fel, massz fel a szerora es dumalj vele ott, es probald ott megbeszelni vele, hogy tobbet kellene az igazi vilagban lennie. Valahogy vezesd ra. Ne azt akard, hogy egybol hagyja abba.

RJ 19/F

2010. febr. 5. 14:47
 55/62 anonim ***** válasza:
Van egy jó tippem, egyezz bele hogy wowozol vele. Amikor már megtanít egy két dologra akkor a karakterének a pénzét, ruháid dobd ki és mond meg neki hogy azért csináltad hogy ezt abbahagyja mert csak tönkreteszi az emberi kapcsolatokat.
2010. febr. 5. 15:21
 56/62 anonim ***** válasza:
sok büdös koczkaa xD
2010. febr. 5. 20:44
 57/62 anonim válasza:

02-05 14:06

Nos, szerintem inkább akkor van gáz, ha nem tört szerveren játszik, hanem eredetin, és ezért havonta kidob az ablakon több, mint 10 000 forintot egy számítógépes játékért...

Oké, hogy jobb, meg minden, de szerintem nem éri meg.

2010. febr. 17. 20:47
 58/62 anonim ***** válasza:
Nem több 10et, mert 1 hóra 3000 az előfizetés. Tájékozódj, mielőtt jár a szád.
2010. febr. 18. 09:25
 59/62 anonim ***** válasza:

Egy honapra 3000 forint szerintem egyaltalan nem veszes, ha igy szorakozik. Csak ne vigye tulzasba.

RJ 19/F

2010. febr. 18. 12:34
 60/62 anonim válasza:
Szerintem a csaj beteg
2011. márc. 31. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!