Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja h állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja h állandóan wowozzak vele?

Figyelt kérdés

állandóan kér h játszak vele.meg h ha szeretem játszok vele. az agyamra megy.18 éves elmúlt mit tegyek h leszakadjon a wowról?????

mindketten 18 évesek vagyunk ő fiú én lány.és nem járunk csak barátok vagyunk

2010. febr. 2. 19:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Ha nem a pasid, akkor miért nem sz@rod le? Úgy értem miért kéne neked vele játszani? Mondd meg neki, hogy téged nem érdekel ez a hülyeség, úgyhogy felejtsen el. Ennél mit tudnál többet tenni? Ha azt szereti játszani, úgysem tudod róla lebeszélni. Ennyi.
2010. febr. 2. 19:58
 42/62 A kérdező kommentje:
nem is játszok vele de ő mindig felhozza.mert szeretne velem játszani
2010. febr. 2. 20:06
 43/62 anonim ***** válasza:

"mert szeretne velem játszani".

Ezen mosolyogtam.

2010. febr. 2. 20:39
 44/62 A kérdező kommentje:
miért?:)
2010. febr. 2. 20:52
 45/62 anonim ***** válasza:

Menj vele jáccani és sztem elhív benne téged egy randira:D Beültök a helyi kocsmába.. vesztek néhány sajtot meg alkoholt és végén megmutatja neked egész Barrens vidékét. hát nem romantikus?:D

( /kiss, /flirt) izgató

2010. febr. 2. 20:57
 46/62 anonim válasza:

Én egy 20 éves lány vagyok, annak idején én is WOW-oztam a barátommal, de már mi sem játszunk vagy egy éve.

Én nem gondolom azt, hogy csak az játszik, akinek nincs élete. Nekem például arra volt jó, hogy kikapcsolódjak és olyan tájakon "járhassak", ahol egyébként sosem járhatnék. Tulajdonképpen jó volt kicsit elszakadni néha a valóságtól.

Szerintem a fent már leírt dolgokról kellene vele leülnöd beszélgetni személyesen(!), többek között arról, hogy jó lenne-e neki az, ha pár hónap/év múlva nem lennének barátai, mert pl. te is úgy érzed, hogy magasról tesz rád, és elhanyagol, pedig te szeretnél vele törődni. Ha ezt nem hallja meg, akkor nagy valószínűséggel nem tehetsz mást... :S

2010. febr. 2. 21:40
 47/62 anonim ***** válasza:
ha már azt mondja hogy azért wowozz, mert ott is tudtok beszélgetni, akkor ott már k|_|rva nagy gáz van a sráccal... vágd a szemébe, hogy egy beteg gépfüggő kocka állat, és semmire nem viszi majd az életben. bár a gépfüggők, tagadják hogy ők azok. én mikor barátnőm lett, eladtam a gépemet, meg mindent ami hozzá kapcsolódott, vettem rajta basszusgitárt, az jobb móka ;P
2010. febr. 2. 22:54
 48/62 anonim ***** válasza:
Aki WoW-ozott miért nem tudja normálisan leírni a rövidítést? WoW és nem WOW vagy wow:D:D:D
2010. febr. 2. 22:58
 49/62 anonim ***** válasza:
Én igazi netfüggő vagyok sok sok éve..de gőzöm sincs mi az a WOW.Segítsetek
2010. febr. 3. 00:32
 50/62 anonim ***** válasza:

Mi lineagezunk:) a tesó játék.

Párom imádja, én néha unom, viszont a fáradt gőzt ott kiengedni nagyon jó, szép a grafika, lehet benne sok marhaságot csinálni.......

Játsz vele egy kicsit, én sem vagyok kocka, ki lehet belőle gyógyulni.

a WoW= [link]

2010. febr. 5. 13:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!