Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te adnál nekem egy második esélyt? (itt ismertelek meg)
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon ismertelek meg. Kb. két hónapig beszélgettünk, hosszú, tartalmas leveleket váltottunk. Napközben a te leveledet vártam. Aztán mégis vége lett, mert egy beszari kislány vagyok, aki nem mert volna találkozni, félve az elutasítástól, és emiatt szándékosan ellöktelek magamtól, és csúnyán, megbántva váltunk el egymástól.
Akkor nem tudtam, mit dobtam el magamtól, de azóta sem találkoztam még egy ilyen fiúval.
Adnál-e egy második esélyt, ha felkeresnélek személyesen?
2014. dec. 20. 23:28
31/38 anonim válasza:
Ja Pistiként vagy gyulaként??tudod hazugsàgra kapcsolatot épìteni..
összedöl mint egy kàrtyavàr :(
32/38 anonim válasza:
Csak akkor hogyha beveszed a szádba a farkam mikor találkozunk.
33/38 anonim válasza:
Hol lakik az illető? Csak hogy szűkítsük a kört. :D
34/38 anonim válasza:
Én gondolom ki lehetsz:D
Elég savanyú karácsony:)
Eltaláltam?:DD
35/38 anonim válasza:
Hogy lehet bárki is ennyire nyuszi, h egy lehetőséget is eldob, mert fél. Ilyenkor gondolj arra, h lehet, h ő a nagy ő, s több esélyed nincs, mert felesége, gyereke, boldog élete lesz, s nem veled.
37/38 anonim válasza:
Engem is érdekelne milyen volt a meglepetés talizás:)))
38/38 anonim válasza:
Ja, hogy a dagadék Christmasről van szó. :D Jesszusom. Add már lejjebb az igényszintedet SavanyűUborka. :D Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!