Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te adnál nekem egy második esélyt? (itt ismertelek meg)
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon ismertelek meg. Kb. két hónapig beszélgettünk, hosszú, tartalmas leveleket váltottunk. Napközben a te leveledet vártam. Aztán mégis vége lett, mert egy beszari kislány vagyok, aki nem mert volna találkozni, félve az elutasítástól, és emiatt szándékosan ellöktelek magamtól, és csúnyán, megbántva váltunk el egymástól.
Akkor nem tudtam, mit dobtam el magamtól, de azóta sem találkoztam még egy ilyen fiúval.
Adnál-e egy második esélyt, ha felkeresnélek személyesen?
2014. dec. 20. 23:28
1/38 anonim válasza:
Írj rá! Lehet egy jó Karácsonyotok! ;)
2/38 anonim válasza:
Minden második lány az oldalon így nyáladzik rám, csak nem merik mondani. :D
4/38 anonim válasza:
kösz nem,ha jössz majd a kutyával megbeszéled...
5/38 anonim válasza:
Volt egy hasonló esetem, csak mi nem haraggal váltunk el. Neki adnék még egy esélyt.
8/38 anonim válasza:
Idáig lehetett hallani annak a 200 gyakoris srácnak a szívdobbanását aki elolvasta a kérdést.
9/38 anonim válasza:
Fhujj, hogy lehetsz oda valakiért...innen?! :O
10/38 anonim válasza:
Ha itt ismerted meg és leveleztetek, akkor miért nem levélben kérdezed meg tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!