Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te adnál nekem egy második esélyt? (itt ismertelek meg)
Ezen az oldalon ismertelek meg. Kb. két hónapig beszélgettünk, hosszú, tartalmas leveleket váltottunk. Napközben a te leveledet vártam. Aztán mégis vége lett, mert egy beszari kislány vagyok, aki nem mert volna találkozni, félve az elutasítástól, és emiatt szándékosan ellöktelek magamtól, és csúnyán, megbántva váltunk el egymástól.
Akkor nem tudtam, mit dobtam el magamtól, de azóta sem találkoztam még egy ilyen fiúval.
Adnál-e egy második esélyt, ha felkeresnélek személyesen?
hülyeség így gondolkodni.
ÍRj neki és találkozz vele !!! most azonnal.
Egyébként a kérdésben az van "ha felkeresnélek személyesen?"
Ez azért elég ijesztő lenne, inkább írj neki, de előtte vegyél fel egy pelust biztos ami biztos.
Tehát ha jól értem, két hónapig húztad, de mivel nem mertél vele találkozni, ezért szándékosan ellökted, saját szavaid. Majd ahelyett, hogy levelet írnál neki (amit meg is kapna), itt teszel fel kérdést (ami ugyanúgy neki szól, tehát mehetne levélben is). Majd mikor megkérdezzük, ennek mi értelme, a válasz az, azért nem levélben kérded, mert tartasz tőle, megint félnél találkozni, tehát most is csak hitegetnéd őt.
Alapvetően kedves és toleráns ember vagyok, de már ne is haragudj kérdező, egy ilyen hisztis és életre képtelen lánynak én nem adnék esélyt. Egy két hetes németjuhász is iszonyat aranyos, de párkapcsolatra alkalmatlan. Hiába vagy aranyos, ettől még komoly bajok vannak veled.
Vagy rászánod magad és ezúttal találkozol is, vagy megkíméled őt újabb 2 hónap melodrámától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!