Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal?
Iszonyúan magányos vagyok, egyedül érzem magam, semmihez sincs kedvem.
A barátnőmmel 3 hónapja szakítottam, régóta nem beszéltünk, és még az is megfordult a fejemben,hogy írjak neki, biztos örülne, és boldog lenne tőle, de tudom,hogy úgyis az új kapcsolatáról és a boldogságáról beszélne.
Lassan 2 éve annak,hogy először beszéltünk és most visszaolvastam ezt a részt, egyszerre jó és fájó is volt visszalátni,hogy akkor még milyen szép és jó volt minden és boldog voltam én is.
Igazából nem rá van szükségem hanem egy lányra, de egy olyan lány volt aki tetszett, de ő elutasított, ez nem rázott meg igazán mert próba-szerencse alapon kezdtem az egészhez,hogy nincs mit veszítenem, de most nincs olyan akinél próbálkozhatnék, senki sem tetszik úgy.
Próbáltam már társkeresőket is, hát mondanom sem kell annak nem sok haszna van.
Nem tudom mit kezdjek magammal, most 1 hétig szabadságon is vagyok, a barátimmal is csak addig érzem jól magam amíg együtt vagyunk, aztán ahogy elválunk ismét magány tör rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!