Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit kezdjek magammal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kezdjek magammal? (gyerekszerelem)

Figyelt kérdés
Sziasztok!12/L vagyok és szerelmes lettem az egyik fiú barátomba.Nem járunk egy osztályba de van vele tanórám.Mindig rá gondolok és nem megy ki a fejemből,suli után ahogy csak tudok felmegyek a facebookra,kikeresem az ismerősök között és a képeit nézegetem,este vele álmodok,amikor meg az iskolában találkozok vele vagy épp csevegésre kerül a sor akkor teljesen máshogy viselkedek,de nem szeretek úgy viselkedni,d valahogy nem tudok ellenállni neki.Tudom hogy ezt hívják gyerekszerelemnek,de nem tehetek róla hogy tetszik.Semmi jelet nem kapok tőle hogy talán én tetszek-e neki.Annyira gáz,amikor még kis pisisek vagyunk mint most és akkor szerelmesek vagyunk.Ezt nem járásnak hanem topogásnak nevezem.De mégis most nem tudok mit csinálni,nem akarok rá gondolni de nem sikerül!Hogyan felejtsem el? Bunkó,sértegető válaszokra nem vagyok kíváncsi,és ha mégis írtok ilyeneket akkor tudják meg hogy mindenki volt gyerek.Megértéseteket köszönöm!
2014. dec. 19. 16:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
12 evesen meg nem volt facebookom, nem is lehetne..
2014. dec. 19. 16:27
 2/15 anonim ***** válasza:

Átérzem, mert tényleg mindenki volt gyerek! Kinövöd. Ilyen egyszerű! :) 5 év múlva már csak jót mosolyogsz rajta vagy talán ő lesz a párod és azon mosolyogsz, hogy ki írtad ide ezt a kérdést, közben pedig csak a türelem volt a válasz!

19/L

2014. dec. 19. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:

ne próbálj nem rá gondolni, mert akkor még nehezebb lesz.

Hát talán írj facebookon rá, és kiderítheted, hogy bejössz e neki. Azzal semmi baj nincs, hogy egésznap rágondolsz.

4/15 A kérdező kommentje:
Nekem se,de van mert én voltam az utolsó akinek nem volt és muszáj kellett hogy legyen,ezért megengedték a szüleim,de most térjünk a tárgyra ha lehet!
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem merek ráírni,inkább ő írjon rám,tudja hogy engem semmi se érdekel ha valaki igazat mond és nekem az nem tetszik,akkor azt mondom oké,később megbeszéljük.És tudom hogy szinte 99%-ban nem ő lesz a párom és találok nála is jobbat,de nem akarok jobbat találni... ha meg nem tetszek neki akkor legalább a ballagón táncoljon velem! *-*
2014. dec. 19. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Miért nem tudatod vele hogy neked tetszik? Attól,mert nem kapsz tőle jeleket,még bejöhetsz neki..

Vagy mindenképpen el akarod felejteni?

2014. dec. 19. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Faith in humanity restored. :)

Tetszik a kérdés megfogalmazása, értelmes vagy, és érettebbnek is tűnsz, mint a korod. Talán jelen esetben pont ez a baj. Miért lehetne ez baj? :D

Azért, mert lehet, hogy ez a fiúbarát nem annyira érett még, mint te. Minden kicsik által kiírt kérdésnél leírom ezt: attól, hogy a 11-12 éves szerelmed nem kezdeményez nálad, még nem biztos, hogy közömbös vagy számára, és reménytelen a dolog. Itt egyszerűen a türelem a válasz a kérdésre. Egy 16-17 éves fiútól már elvárható, hogy vállalja az érzéseit, ha tetszik neki valaki, és biztonságot nyújtson a meghódítani kívánt lánynak, viszont a kicsik még azt sem tudják igazán, hogyan tegyenek.

Ilyenkor még nincs tapasztalatuk, és sokan nem is mernek belevágni, vagy egyáltalán nem is akarnak még - ez nem azért van, mert nem tart téged elég jónak, így ne érezd rosszul magad! Inkább azért van, mert ő még nem elég érett egy szerelemhez, egy kapcsolathoz. Ne aggódj, idővel az lesz.

19/L

2014. dec. 19. 16:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Huu,hány páromnál mondtam én is ezt,hogy " nem akarok jobbat nála stb.. " Aztán lám még is lett más párom :) S még is jobb volt mint az előző párom..
2014. dec. 19. 16:36
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Igazából ő is kb. ugyanolyan érett mint én,értelmesnek annyira értelmes mint én mert szoktunk hülyéskedni 3-an én,ő,és a barátnőm.De van egy osztálytársam,szintén lány ő 1 hete jár egy hetedikes fiúval,ma le is fotózták a többiek ahogy átkarolják egymást,mintha férj és feleség lenne,pedig még kiskorúak mint én.Fura...

Ha meg megmondanám akkor rosszabb viszonyban lennénk egymással és szerintem a 2. perceben megtudná az egyik fiú aki ordítva szokott lemenni az udvarra és közben mondja a híreket,utálom azt a gyereket.:(

Már csak a ballagót szeretném valahogy megoldani,talán akkor majd táncolhatjuk ketten a kedvencemet a bécsi keringőt.Tesóm is így volt : olvastam a naplójában hogy tetszik neki egy lány és amikor elérkezett a ballagó még a lány ment hamarabb megkérdezni hogy lesz-e a párja mint hogy ő maga kérdezte volna meg.A remény hal ki utoljára

2014. dec. 19. 16:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Én meg azt olvastam a tesóm naplójában, hogy eléggé egy kíváncsi természetnek tart engem :"D Csak vicceltem, nincs tesóm. Viszont ez igen aranyos *-*

"De van egy osztálytársam,szintén lány ő 1 hete jár egy hetedikes fiúval,ma le is fotózták a többiek ahogy átkarolják egymást,mintha férj és feleség lenne,pedig még kiskorúak mint én.Fura... "

Persze, kivételek vannak, de a ti korotokban mégse természetes még ez, szóval még ne aggódj. :)

19/L

2014. dec. 19. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!