Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kezdjek magammal? (gyerekszerelem)
Átérzem, mert tényleg mindenki volt gyerek! Kinövöd. Ilyen egyszerű! :) 5 év múlva már csak jót mosolyogsz rajta vagy talán ő lesz a párod és azon mosolyogsz, hogy ki írtad ide ezt a kérdést, közben pedig csak a türelem volt a válasz!
19/L
ne próbálj nem rá gondolni, mert akkor még nehezebb lesz.
Hát talán írj facebookon rá, és kiderítheted, hogy bejössz e neki. Azzal semmi baj nincs, hogy egésznap rágondolsz.
Miért nem tudatod vele hogy neked tetszik? Attól,mert nem kapsz tőle jeleket,még bejöhetsz neki..
Vagy mindenképpen el akarod felejteni?
Faith in humanity restored. :)
Tetszik a kérdés megfogalmazása, értelmes vagy, és érettebbnek is tűnsz, mint a korod. Talán jelen esetben pont ez a baj. Miért lehetne ez baj? :D
Azért, mert lehet, hogy ez a fiúbarát nem annyira érett még, mint te. Minden kicsik által kiírt kérdésnél leírom ezt: attól, hogy a 11-12 éves szerelmed nem kezdeményez nálad, még nem biztos, hogy közömbös vagy számára, és reménytelen a dolog. Itt egyszerűen a türelem a válasz a kérdésre. Egy 16-17 éves fiútól már elvárható, hogy vállalja az érzéseit, ha tetszik neki valaki, és biztonságot nyújtson a meghódítani kívánt lánynak, viszont a kicsik még azt sem tudják igazán, hogyan tegyenek.
Ilyenkor még nincs tapasztalatuk, és sokan nem is mernek belevágni, vagy egyáltalán nem is akarnak még - ez nem azért van, mert nem tart téged elég jónak, így ne érezd rosszul magad! Inkább azért van, mert ő még nem elég érett egy szerelemhez, egy kapcsolathoz. Ne aggódj, idővel az lesz.
19/L
Köszi a válaszokat.Igazából ő is kb. ugyanolyan érett mint én,értelmesnek annyira értelmes mint én mert szoktunk hülyéskedni 3-an én,ő,és a barátnőm.De van egy osztálytársam,szintén lány ő 1 hete jár egy hetedikes fiúval,ma le is fotózták a többiek ahogy átkarolják egymást,mintha férj és feleség lenne,pedig még kiskorúak mint én.Fura...
Ha meg megmondanám akkor rosszabb viszonyban lennénk egymással és szerintem a 2. perceben megtudná az egyik fiú aki ordítva szokott lemenni az udvarra és közben mondja a híreket,utálom azt a gyereket.:(
Már csak a ballagót szeretném valahogy megoldani,talán akkor majd táncolhatjuk ketten a kedvencemet a bécsi keringőt.Tesóm is így volt : olvastam a naplójában hogy tetszik neki egy lány és amikor elérkezett a ballagó még a lány ment hamarabb megkérdezni hogy lesz-e a párja mint hogy ő maga kérdezte volna meg.A remény hal ki utoljára
Én meg azt olvastam a tesóm naplójában, hogy eléggé egy kíváncsi természetnek tart engem :"D Csak vicceltem, nincs tesóm. Viszont ez igen aranyos *-*
"De van egy osztálytársam,szintén lány ő 1 hete jár egy hetedikes fiúval,ma le is fotózták a többiek ahogy átkarolják egymást,mintha férj és feleség lenne,pedig még kiskorúak mint én.Fura... "
Persze, kivételek vannak, de a ti korotokban mégse természetes még ez, szóval még ne aggódj. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!