Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit kezdjek magammal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kezdjek magammal? (gyerekszerelem)

Figyelt kérdés
Sziasztok!12/L vagyok és szerelmes lettem az egyik fiú barátomba.Nem járunk egy osztályba de van vele tanórám.Mindig rá gondolok és nem megy ki a fejemből,suli után ahogy csak tudok felmegyek a facebookra,kikeresem az ismerősök között és a képeit nézegetem,este vele álmodok,amikor meg az iskolában találkozok vele vagy épp csevegésre kerül a sor akkor teljesen máshogy viselkedek,de nem szeretek úgy viselkedni,d valahogy nem tudok ellenállni neki.Tudom hogy ezt hívják gyerekszerelemnek,de nem tehetek róla hogy tetszik.Semmi jelet nem kapok tőle hogy talán én tetszek-e neki.Annyira gáz,amikor még kis pisisek vagyunk mint most és akkor szerelmesek vagyunk.Ezt nem járásnak hanem topogásnak nevezem.De mégis most nem tudok mit csinálni,nem akarok rá gondolni de nem sikerül!Hogyan felejtsem el? Bunkó,sértegető válaszokra nem vagyok kíváncsi,és ha mégis írtok ilyeneket akkor tudják meg hogy mindenki volt gyerek.Megértéseteket köszönöm!
2014. dec. 19. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Annál szerintem nincs rosszabb,mint amikor a szerelmes levelet amit a neked tetsző fiúnak írtál,felolvasta az egész osztály előtt..és mindezt Te végig hallgattad..
2014. dec. 19. 17:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezért nem akarom,és ezért lehet a facebook az biztonságosabb lenne,mert nem olyan hülye hogy kitegye az időfalra,ha meg igen akkor kap tőlem egy akkora csattanóst hogy az egész iskola hallani fogja XD (csak viccelek)
2014. dec. 19. 17:34
 13/15 anonim válasza:
Nyugi én is éltem át ilyet nem is olyan rég ha kellenek tanácsok irj privibe
2015. jan. 11. 23:18
 14/15 anonim válasza:
Ez elöző kommentelő vok amugy 13L
2015. jan. 11. 23:19
 15/15 anonim válasza:
12 vok én is de fiu most ha tényleg akarsz neki tetszeni akkor a divatott kövesd
2015. jan. 15. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!