Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj hogy meleg vagyok és gazdag meleg pasit akkarok nem a pénzért csak a jó anyagi léttért szerintetek baj?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 20:11
2/15 anonim válasza:
"nem a pénzért csak a jó anyagi léttért"
Nem érzed az ellentmondást? :)
3/15 anonim válasza:
Szóval akkor mégis a pénzéért? :D
4/15 A kérdező kommentje:
nekem nem a pénz a lények nekem az a lényeg hogy szeresen de jó ha van pénz :)
2014. dec. 20. 20:15
5/15 anonim válasza:
Vagyis a pénz a legfontosabb, de nem baj, ha szeret?!
6/15 A kérdező kommentje:
nekem nem a pénz a lényeg és a fontos hannem hogy kedves rendes legyen és hogy szeresen de jó ha van pénz és ugy gondolom meg érdemlem hogy jó anyagi létben éljek
2014. dec. 20. 20:25
7/15 anonim válasza:
Értjük mi, csak kötekszünk! Fogalmam sincs, hogy hogy van a melegeknél, de nekem semmi bajom egy nővel, akinek fontos hogy a férfi tudjon magáról és róla gondoskodni anyagilag is. Sőt, ha nekem lesz lányom, én sem fogom akarni, hogy egy lúzerrel álljon össze.
8/15 anonim válasza:
Hogy megérdemled-e, azt majd én eldöntöm! Mikor durranthatlak s. e. ggbe?
9/15 A kérdező kommentje:
nekem nem egy luzer kell hannem egy érzékeny romantikus kedves aranyos rendes vicces és még egyszer montom nekem az a legfontosabb hogy szeresen de a pénz jó ha van és nekem nem is a pénz kell csak jó anyagi létt
2014. dec. 20. 20:42
10/15 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy lúzer vagyok!? Elég sok pénzem van, ha ez megnyugtat! Gyanítom, most több pénz van nálam, mint amit eddig egyben láttál. 5700 SEK, 850 Litas, 200 Euró.
Mehet az anal-izálás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!