Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennel ha?
a harmadiknál alárúgnék a miheztartás végett
amúgy meg gondolom azért észrevenném,ha megmelegedne az évek alatt
megfognám a vállát és eltaszítanám ..
és mondanám
bocsi de én nem ..
A szerelem nehéz dolog.
Meglehet ezt az egészet beszélni, és a vége szerintem mindenképp az legyen, hogy kell egy kis idő neki, hogy megtanulja kezelni az érzéseit irántad, szal találkozzatok kevesebbet, neten is el lehet lenni, de a szerelmes érzésein sokat javít, majd idővel, kb 3-4 hónap alatt, persze ez változó, már megtanulja kezelni az érzelmeit irántad, és lassan de biztosan majd elfogadja hogy te nem lehetsz neki több szimpla barátnál.
Én ha olyasvalakin töprengek úgy, akivel nem lehet, vagy nem szabad, vagy róla gondolkodom (úgy) :D:D vagy pl élvezkedés közben rátér a fantáziám, egyből megályt parancsolok magamnak, azt mondom hogy nem, és abba hagyom a cselekvést vagy gondolkodás, és mást kezdek el csinálni, ezzel a módszerrel, hamar meglehet úgymond nevelni az érzelmeidet, hogy tudja pl mit és kit lehet, és kit nem. :)
Szal.: a legjobb barátod, ezért azt azért nem lehet ien dolgok miatt megszakítani csakúgy.., beszéld meg vele, ajánld a módszeremet, magyarázd el neki hogy több nem lehetsz neki, és segíts a baján, egy megoldással, ahogy azt fentebb leírtam. :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!