Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy később jöttél rá, hogy mekkora értéket veszítettél?
Harcolj érte, menj az agyára, érezze, hogy fontos neked.
Ha nincs eredmény akkor pedig jó sok trágár szó kíséretében küldd el a francba és utána szard le. Végső lépésként ez még bejöhet.
Igen,sajnos igen, tudom,h egy olyan fiút vesztettem el,aki többet ér nekem,mint Ő azt hitte. Utána mentem ,megpróbáltam , dacból már nem kellettem neki, vagy mert nem is szeretett soha,csak elhitette velem. Ez az egy,amit soha nem fogok megtudni. Marad a beletörődés, de úgy,h megpróbáltam,és ez az,ami számít.
Tegyél érte,h legyen közös jövőtök,lépj , kockáztass. Megéri.
Ez a lány annyira rendes volt. Nagyon ki voltam borulva, rajta vezettem le a feszülstségem, és még azután is rendes volt velem, ami nagyn idegesített. Annyira aláztam meg bántottam h haggya abba, mert én egy értéktelen ember vagyok, hogy előbb utóbb azt mondta h viszlát és egy barom vagyok.
Ő volt az egyetlen ember az életemben, még a szüleim sem voltak ez, aki szeretett. De ő tovább lépett.
Én elmondtam őt mindeféle pszichopatának, meg mikor összevesztünk még ajándékot is akart adni szülinapomra, mert tudta h senkitől sem kapok és nem akarta h rosszul érezzem magam, de még ezt i felhoztam ellene h nem komplett h azok után amit én tettem vele ő még ajándékot akar adni meg elhordtam mindenféle sz nak, de megbátam. Ő tényleg szeretett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!