Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó anyagi helyzet mennyivel emeli meg a férfi "értékét"?
Mit szeretnél, dugni vagy párkapcsolatot?
Mert ismerek egy fickót, akinek kemény munkával összejött egy ritka jól fizető vállalkozás. A csóka mondjuk nem egy brad pitt, de van humora, elég magabiztos, és mindenféle agyontuningolt kocsival járkál.
Minden 18-22 közötti pénzsóher cicamaca rá van mászva, szóval dugni mindig van kit, bár állítása szerint ezek kva szarok, mivel fekszenek, mint egy bábu, és hiába szép, ő ezt beéri ennyivel, hogy szép és fekszik.
Aztán persze a pénzt is viszik.
Nálam is bepróbálkozott, merthogy én annyival értelmesebb vagyok, meg általában amúgy is kedvelnek a pasik, hiába nem vagyok "9.5", és én mégis elutasítottam. :) (van barátom, aki csóró, kis szerencsétlen, de szeretem)
Szóval nem minden a pénz, kocsik és csillogás főleg ha rendes kapcsolatot szeretnél, de ha csak dugni, akkor valszeg megteszi.
Ha csak kicsit jó, kicsit dobja meg, ha...
26/F
figyelj. kezdjük ott,hogy pl. totál ronda csávó vagy és milliomos vagy...akkor a női sor kizárólag csak a qvákkal fog kezdődni és vszínű,hogy maradni éveken is át...ha egy átlag/jóképű pasi vagy,akkor lehet szép bnőd is...de az tény,hogyha a pénzre alapozva szedsz fel bárkit is,abból minden lesz csak őszinte és normális kapcsi nem....
nem mellesleg egy saját vélemény: a pénz nagyon jó dolog ha van a férfinak. növeli az önbecsülést,értékeket ad,határozottságot,stb. csak tudni kell bánni is a pénzel,és komolyan állni a dolgokhoz.ennyi :)
23/F
Szerintem jobban jársz ha ink hozzád illő csajt választasz mert aki csak a pénz miatt van veled nem fogod tudni úgy szeretni.
Másik meg, h nekem ahoz nagyon sok pénz kellene h hajlandó legyek csajra költeni magam helyett...
Olyanra szoktam ami mind2-nknek jó, de pl h ruhákat vásárolgassak neki az ki van zárva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!