Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó anyagi helyzet mennyivel emeli meg a férfi "értékét"?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk most 6/10 vagyok, akkor - ha feltételezzük, hogy az anyagi helyzetem jelentősen javul - milyen lány beszerzésére lenne lehetőségem? 9, esetleg 9,5?2012. jún. 12. 11:50
11/12 anonim válasza:
"Ha mondjuk most 6/10 vagyok, akkor - ha feltételezzük, hogy az anyagi helyzetem jelentősen javul - milyen lány beszerzésére lenne lehetőségem? 9, esetleg 9,5?
"
Ez zavaros!!!!!!!!!!!!!!
Tedd előbb tisztába!
TE vagy 6-os.
A lány legyen 9-9,5.
Ehhez mi koze van a pénznek?
Az értelmes kérdés az lenne - sokan így is értették itt! -, hogy a Te értékedet megdobja-e a lányok szemében a pénz plusz 3-3,5-tel. :D:D
Te figyelj, ahhoz, hogy _Számodra_ 10-re értékelt lányt találj, nem kell Neked a SAJÁT szemedben 10-essé válnod! Azt a lányt kell megtalálnod, akinek a szemében 10-es vagy!
12/12 anonim válasza:
tapasztalatom szerint a pénz csak rontani tud a dolgon... mert vagy nem változik az egyénisége, akkor meg mindegy, mennyi pénze van, vagy meg egy kibírhatatlan bunkó lesz, aki a világ királyának hiszi magát. szóval 6-osról lemehetsz akár 2-esre is, de 6-osként is találhatsz olyat, akinek a szemében 10-es vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!