Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szükséges kategórizálnom magamat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükséges kategórizálnom magamat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én mindig is szerettem a lányokat(most is), nővel képzelem el a jövőmet, eddig csak lányba tudtam beleszeretni(igaz csak egy lányba).

Néha viszont szoktak tetszeni fiúk(pl: hogy jóképű)

Namost, heteró nem vagyok! De azt nemtudom hogy most a fiúkkal mi van..

Azon szoktam gondolkozni hogy leszbi/bi vagy pánsz. vagyok e...Azt tudom hogy lányt akarok...nekem ennyi elég hogy ezt tudom magamről, de más emberek miatt próbálom eldönteni mi is vagyok...ez normális? ez ilyen megfelelési kényszer? vagy mi? Hogy jöjjek rá magamra? Már teljesen kétségbe vagyok esve. Egyáltalán vannak még ilyen emberek?

19L

2014. dec. 19. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, a hetero-, bi-, meg homo- kategóriák is csak nagy vonalakban jellemzik az egyént, de ezeken belül millió eltérés lehet. Ha bizonytalan vagy az identitásodban, akkor továbbra is az maradsz, ha klikkekbe sorolod magad, legfeljebb lesz benned egy kellemetlen megfelelési vágy tudat alatt, hogy eleget tegyél az adott kategória "felhasználási feltételeinek".
2014. dec. 19. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt vagyok például én is! :) ugyanígy vagyok én is a dologgal :) 20/l én csak biszexnek mondom magam (biztos ami biztos)
2014. dec. 19. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Kiköpött úgy vagyok vele, mint te. Leszbikusnak (hiába, hogy az életemben csak lányokra vágyom) azért nem mondom magam, mert említve, hogy tudok fiúkat helyesnek tartani lebaltázna Szapphó serege.

Én többnyire a pánszexuális alatt futok, ez a közeli környezetemnek meg a Gyakorikérdések felhasználóinak egyelőre megfelel. Többit elég nekem tudni, meg annak akit jobban érdeklek.

17l

2014. dec. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!