Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem jár társaságba, nincs sok ismerőse, annak honnan lehet barátnője?
Ismerősökön kívül szerintem nagyon nehéz barátnőt találni.. Ez alatt azt értem, hogy ha nem nézel ki jól közel lehetetlen
Gondolj bele, ha nem vagy egy adonisz, szórakozóhelyen elhajtanak a nők, utcán szóba se állnak veled, sorolhatnám... De ha haveroknak, ismerősöknek vannak lány ismerősei, velük meg tudsz ismerkedni, beszélgetni mivel egy társagában vagytok. Ők megismerhetik a belsőd, lehet hogy jófej, humoros srác vagy csak épp a külsőd miatt nem kaptál már eleve esélyt, a legtöbbször. Talán érted mit mondok, haverokat, ismerősöket szerezz valahogy először
31:
Több mint 10 alkalommal kértem már itt, ezen az oldalon a kinézetük miatt síró férfiakat, hogy küldjenek már képet magukról, mert kíváncsi vagyok hogy néznek ki.
Az esetek háromnegyedében egy teljesen átlagos kinézetű férfi képét kaptam vissza, aki nem volt egyáltalán ronda. Nem mehetett volna modellnek sem, de senki nem hívná rondának sem őt.
Szerintem a valóságban is, aki férfiak a kinézetük miatt sírnak, azokból hasonló arányban nem a kinézetükkel, hanem ezerszer inkább a hozzáállásukkal van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!