Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem jár társaságba, nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem jár társaságba, nincs sok ismerőse, annak honnan lehet barátnője?

Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 11:01
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Csináltam már ilyet de egyszer sem lett belőle semmi. A lányok nem veszik komolyan az ilyesmit.
2014. dec. 19. 11:32
 12/32 anonim ***** válasza:
45%

Nem próbálkoztál eleget. Nekem ez az elsődleges ismerkedési forrásom. Nekem sincsen nagy ismerősi köröm és kb. 4-5 jó barátom van, akikkel sosem megyek sehová.

Bulikba is egyedül szoktam járni ismerkedni és az utcán is egyedül járok lányokat megszólítani.

Sok lány elutasító az ilyen ismerkedéssel, de sok lány meg fogékony rá. Csak meg kell találni a megfelelőeket megfelelő számú próbálkozással. Lehet így barátnőt is találni és szexpartnert is.

5-ből 4 lányt akivel eljutok legalább a szexig, úgy ismerek meg hogy odamegyek hozzá teljesen ismeretlenül.

2014. dec. 19. 11:36
 13/32 Gorgo 20 ***** válasza:
77%
Utcán csakúgy idegenhez odamenni trógerség szerintem, és bárkinek lenne jobb dolga mint egy vadidegen nyomorát hallgatni.Képzeljük el kik mennek oda idegenekhez: csövik kéregetni, szórólaposok, késelős bandák megkérdezni az időt,és még sok hasonló szép emberréteg. Romkocsmákba még lenne esélyetek ha beülnétek a haveroddal vagy akár egyedül. Vagy marad az XxX
2014. dec. 19. 11:39
 14/32 anonim ***** válasza:
hát akkor mozduljatok ki valamerre a társaságoddal! nem feltétlen diszkóra gondolok. kávézók, kiállítások, koncertek, könyvbemutatók, akármilyen események. vagy ha ez nem megy, marad az internet.
2014. dec. 19. 11:40
 15/32 anonim ***** válasza:

# 4

Aki ne jár társaságba mert nincs sok ismerőse az annak valószinűleg meg van az oka és az nem olyna típus aki csak úgy oda lép egy ismeretlen lányhoz az utcán.

2014. dec. 19. 11:42
 16/32 anonim ***** válasza:
22%

13:

Ezért kell egyből az elején tudatnod hogy te nem csöves, nem rabló, nem erőszakoló vagy.

Kérdezel valami egyszerűt és normálisat tőle és abból ki lehet alakítani egy beszélgetést, ha ő is érdeklődik irántad. Pl. megkérdezed tőle az utcán, hogy nem tudja-e hol van a legközelebbi állatkereskedés. Ebből a kérdésből nem gondolja hogy csöves vagy rabló vagy.

Hogy írhatsz ilyeneket amiket írsz, ha soha még ki sem próbáltad a dolgot? Ráadásul mondom, rengeteg lánnyal ismerkedtem így meg. Eléggé bánnám utólag ha úgy gondolkodtam volna, mint te és kihagyom azokat a lehetőségeket.

15:

Igen, ezért kell gyakorolni. Szerinted mindenki olyan marad örökre, amilyennek születik? Igen, ha lusta és gyáva változtatni. Nekem is nagyon nehéz volt az első 10-20 ismeretlen lánynál való kezdeményezés, de ma olyan sikereim vannak, amikről néhány éve még nem is álmodtam volna. Mindezt mert képes voltam változtatni magamon.

------------

Amiket hallok tőletek azok csak folyamatos kifogások arra, hogy miért NE csináljon valamit a kérdező vagy akár ti magatok is. Miért is kéne megváltoztatni, jobbá, boldogabbá, sikeresebbé fordítani az életünket, nem igaz?

2014. dec. 19. 11:45
 17/32 A kérdező kommentje:
15: mondjuk ez rám nem vonatkozik, én nem vagyok félénk típus, egyszerűen nincs társaságom. Amikor emberek között vagyok, akkor egyébként könnyen oldódom.
2014. dec. 19. 12:05
 18/32 anonim ***** válasza:

Azt kéne megtanulnod, hogyan kell odamenni lányokhoz, akik tetszenek és akiknek esélyesen te is tetszel.

Biztos van olyan, hogy egy lány rád néz napközben. Nem kell az hogy őrültként bámuljon, csak hogy rád pillantson. Elmondom mi az a jel, hogy egy lánynak bejössz:

1. Legalább 1-2 másodpercig néz téged

2. Legalább kétszer rád pillant.

Ha ezek teljesülnek, akkor esélyesen nem bánná, hogy odamenj hozzá beszélgetni. Lehet hogy nem szopna le ott helyben egyből, de legalább egy jó beszélgetésre van kilátás és arra, hogy az alakításodtól függ az, hogy mit érsz el a lánynál.

A legfontosabb ha nappal kezdeményezel nyilvános helyeken, hogy sose rohand le a lányt. A legrosszabb az, hogy odamész hozzá és olyanokat mondasz, hogy "tetszel nekem", "meg szeretnélek ismerni", "nagyon kitűntél a tömegből", "szép vagy".

Ezek a legrosszabbak.

Valami semleges témával kell nyitni, amiből aztán egy 10-15 perces beszélgetést kerekítesz ki. Nappal ritkán van idő többet beszélgetni és ennyi idő után érdemes elkérni a számát és tovább állni. Tehát semleges téma: Az utcán megkérdezed hogy hol találod a legközelebbi állatkereskedést. A buszon, hogy merre megy ez a busz. A ruhaboltban hogy szerinte hogy áll neked ez a ruha. A szupermarketben hogy szerinte milyen jó pl. a kosarában lévő egyik termék. És utána erről beszélgettek pár percig, amit kérdeztél. Aztán fokozatosan át lehet térni intimebb, személyesebb dolgokra. Nagy jele a tetszésének ha 5-10 perc után ő kezd el neked feltenni személyes kérdéseket. A lényeg hogy beszélgetsz vele 10-15 percig, de egyszer sem említed, hogy ismerkedni akarsz vele, tetszik neked, ,stb. Nem is bókolsz neki.

És aztán mikor elköszönsz, csak simán ezt mondod:

"Jó fejnek tűnsz, akár később is találkozhatnánk. Add meg a számod." -és már veszed is elő a mobilod, ő meg bediktálja neked a számát.

Ennyi az ismerkedés ismeretlen lányokkal, nappal. Igen sok nem fog összejönni. Lesznek lányok akik kapcsolatban vannak, lesznek akik másba vannak belezúgva, lesznek akiknek nem tetszel, lesznek akiknek rossz alakítást nyújtasz. De mindig vannak köztük olyanok, akiknek mégis tetszel és nagyon bátornak gondolnak, amiért meg merted őket szólítani. Fontos hogy a nagy számokban gondolkodj és egy elutasítás után ne lombozódj le hanem képes legyél a következő lányhoz odamenni.

2014. dec. 19. 12:33
 19/32 anonim ***** válasza:

# 17

Akkor mért nincs baráti társaságod?

2014. dec. 19. 12:37
 20/32 A kérdező kommentje:

18, és hülye az a lány, hogy nem jön rá, hogy azért mentem oda, mert bejön?

19, már leírtam

2014. dec. 19. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!