Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem jár társaságba, nincs sok ismerőse, annak honnan lehet barátnője?
18:
Amikor elkéred a telefonszámukat, hogy később is találkozhassatok, 90%-ban biztosak lesznek abban, hogy többet is akarsz tőlük.
Nőként mondom, hogy ostobaság lenne az utcán, boltokban csajozni. Tegyük fel, hogy bemegyünk egy boltba melltartót venni, nyilván nem ilyenkor állunk le megkeresni a nagy Őt, ahogy egy kiló kenyér vásárolásakor sem fogjuk megtalálni az igazit.
Odamenni egy lányhoz az utcán? Volt már ilyen, egyszer sem adtam meg a számomat, kissé furán néztem rájuk miközben magamban mindenkit szidtam amiért miatta vagyok késésben.
22:
Rendben, el is fogadom hogy ilyen vagy. De te csak egy nő vagy a sokból.
Hány lány véleményét ismered a sajátodén kívül ebben?
Elmondom hogy én szerintem többét mint te, mert én több lánynál próbálkozom, mint ahánynál te :)
Megmondom most már, eddig az életben 14 lánnyal feküdtem le. Most vagyok 23 éves. 20 évesen kezdtem el az utcán/boltban/buszon/szórakozóhelyen is megszólítani ismeretlen lányokat. Mielőtt ez történt volna, 1 lánnyal voltam az életben.
Közülük, akikkel le is feküdtem, nem eggyel tartós kapcsolat is kialakult.
Tényleg csak annyin múlik, hogy sok lányhoz mersz odamenni. Pl. bemegyek szombat délután sétálni a belvárosba, plázába. Bent vagyok 3 órát és legalább 5 lányhoz megyek oda beszélgetni maximum, de általában korábban is végzek, mert az első 5-ben mindig van valaki aki megadja a számát. És mindezt heti rendszerességgel csinálom, ha épp nincs tartós kapcsolatom. Kiszámolható hogy az 1 évben hány nőt jelent, akinél próbálkozom.
Van egy selytésem hogy ki lehetsz kérdező! :D
Egyik ismerősöm ugyan azokat elmondhatná magáról mint amiket te is ugyan az jellemző rá is.
25:
Nem megy jól. Elmondom neked, kb. 20-25 lányból 1-gyel jön össze szex, akiket megszólítok. És ez már nem úgy van, hogy bárkit megszólítok aki csak megtetszik. Nagyon figyelem hogy melyik lánynak tetszhetek én is. Szinte csak olyanokhoz megyek oda, akiken azt látom hogy valószínűleg én is tetszem nekik elsőre.
Csak mert egy lány megadja a számát, abból még nem biztos hogy szex lesz. Csak mert egy lány eljön veled randizni, még nem biztos hogy abból szex lesz. Csak mert egy lányt megcsókolsz, még nem biztos hogy abból szex lesz. Csak mert egy lánnyal szexelsz, még nem biztos hogy abbból tartós kapcsolat lesz.
Tényleg a nagy számok törvénye szerint kell játszani, ha sikereket akarsz átlagos vagy átlag alatti férfiként. Ehhez szokj hozzá.
Én sem mocskosul jól nézek ki, csak kitartó vagyok és rájöttem arra, hogy nagyon kemény és kitartó munka kell ahhoz, hogy sikeres legyek ebben, ami azért bevallom nekem az élet egyik legfontosabb területe, hogy sikeres legyek a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!