Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik rendszeres látogatói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik rendszeres látogatói ennek a kategóriának, napi több órát is eltöltenek itt, nem érzitek úgy, hogy ennél sokkal produktívabban is el lehetne tölteni az időt?

Figyelt kérdés

Elunom az életemet néha ezen az oldalon, a kérdések egyre kevésbé érdekelnek, a válaszok is unalmasak, nagyjából a megszokás ami itt tart, semmi más, de az egész napos F5 nyomkodás nem nagyon visz előre senkit.

Van dolgom de az se valami érdekes és nem is tudok napi 16 órát kitölteni vele. Szinte érzem, ahogy sorvad el az agyam... :) Miközben pedig egyelőre időm mint a tenger, gyakorlatilag bármit csinálhatnék, amit csak akarok.

Szóval mik azok a hobbik, tevékenységek, amik jobb alternatívák a naplopásnál, esetleg valami eredményük is van, nem pusztán a szórakoztatás a céljuk, amiket ti űztök vagy űznétek szívesen, ha több időtök / pénzetek / akaraterőtök lenne? :)

2014. dec. 19. 06:54
1 2
 11/19 Beviz Elek ***** válasza:
Csak munkaidőben nyomom, amikor nem tudnék mást csinálni.
2014. dec. 19. 07:48
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Vizsgaidőszak révén muszáj, otthon ülni a négy fal között. Az f5 nyomkodás igazi felüdülés két tanulás között.
2014. dec. 19. 08:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Néha benézek ide,dolgoznom kell nem érek rá.Viszont téged mindig itt látlak reggeltől estig Marceline.
2014. dec. 19. 09:14
 14/19 A kérdező kommentje:

Reggeltől biztos nem, mert általában délutánig alszom. :) Most épp ébren maradtam (meg még néha előfordul ilyen), csak azért vagyok itt, de máskor legkésőbb 6-7 körül szoktam aludni menni.

Különben meg a kérdés azoknak szólt, akik napi akár több órát is itt lógnak, nem csak benéznek nagy ritkán 2-3 percre munka közben.

2014. dec. 19. 09:22
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Valóban sok az ismétlődő kérdés. De azért olykor akad egy-egy gyöngyszem. :) Hála istennek, nem lógom itt mindig, mert nem lenne időm rá. Viszont, amikor épp üresjárati idő van, vagyis nincs munka, magánélet, szívesen itt töltöm el. Több, számomra izgalmas hobbim van, így velük is foglalkozom, amikor tehetem. :) Produktív tud lenni a sok mosolygás itt, és az "önkéntes társadalmi munka". :D
2014. dec. 19. 09:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem érzem időpazarlásnak. Pár emberrel már megismerkedtem itt. Amúgy hol tudna az ember ismerkedni, ha nem az interneten?
2014. dec. 19. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem ez pihenés. Tegnap pl 8 órás matekkorrepen voltam, utána aaaannnyira jól esett leülni ide és zsibbadt aggyal csak olvasgatni a hülyeségeket :D
2014. dec. 19. 10:46
 18/19 anonim ***** válasza:
te vagy Marcelino aki beszélt az állatok nyelvén?
2014. dec. 19. 12:35
 19/19 anonim ***** válasza:
#16-nak üzenném,hogy bárhol máshol lehet ismerkedni,nem csak interneten keresztül:D
2014. dec. 19. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!