Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik rendszeres látogatói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik rendszeres látogatói ennek a kategóriának, napi több órát is eltöltenek itt, nem érzitek úgy, hogy ennél sokkal produktívabban is el lehetne tölteni az időt?

Figyelt kérdés

Elunom az életemet néha ezen az oldalon, a kérdések egyre kevésbé érdekelnek, a válaszok is unalmasak, nagyjából a megszokás ami itt tart, semmi más, de az egész napos F5 nyomkodás nem nagyon visz előre senkit.

Van dolgom de az se valami érdekes és nem is tudok napi 16 órát kitölteni vele. Szinte érzem, ahogy sorvad el az agyam... :) Miközben pedig egyelőre időm mint a tenger, gyakorlatilag bármit csinálhatnék, amit csak akarok.

Szóval mik azok a hobbik, tevékenységek, amik jobb alternatívák a naplopásnál, esetleg valami eredményük is van, nem pusztán a szórakoztatás a céljuk, amiket ti űztök vagy űznétek szívesen, ha több időtök / pénzetek / akaraterőtök lenne? :)

2014. dec. 19. 06:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
El lehetne, sokszor a munkám is nagyon unalmas, azért vagyok itt mostanában. Youtube videókat meg már az összeset megnéztem kb :D
2014. dec. 19. 06:56
 2/19 anonim ***** válasza:

jaja akaraterő. Hát az sajna nincs:/

Én pl. Szívesen eljárnék úszni,és futni. Sőt,jövőhéttől elkezdem. Habár nem lógok itt olyan sokat sztem. Nem olyan rég ismertem meg az oldalt..pár hónapja, és napi szinten olyan 3-4 órákat töltök itt. Szóval megválaszoltam a kérdésed?:D

2014. dec. 19. 06:58
 3/19 A kérdező kommentje:

Én is mindig jövő héttől kezdem a futást. Érdekes módon mindig pont közbejön valami, pl. esik az eső aznap, ezért mindig halasztani kell egy hetet... :(

2014. dec. 19. 07:02
 4/19 anonim ***** válasza:
hát az eső engem nem korlátoz a futásban, mert futógépen futok:D
2014. dec. 19. 07:04
 5/19 anonim ***** válasza:

mondjuk én is mindig elhatározom hogy hétfőn lemegyek az edzőterembe

3 éve mondtam ezt először :D

2014. dec. 19. 07:04
 6/19 anonim ***** válasza:
én az edzőteremmel úgy vagyok, hogy járok rendesen, lejárom a 20alkalmat, utána megunom, és abbahagyom :/
2014. dec. 19. 07:07
 7/19 A kérdező kommentje:
Na és mi akadályoz meg titeket abban, hogy akár most is elinduljatok az edzőterembe, ide írogatás helyett? :) (Hacsak nem az, hogy éppen munkába készültök.)
2014. dec. 19. 07:15
 8/19 anonim ***** válasza:
az hogy olcsóbb a net mint a bérlet
2014. dec. 19. 07:20
 9/19 anonim ***** válasza:
én már a munkahelyemen vagyok :)
2014. dec. 19. 07:29
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ha értenék ilyen dolgokhoz, csinálnék egy "Lehetek terhes?" mobil alkalmazást, interaktív, csak be kéne jelölni a válaszokat, pl.: kiszakadt a gumi, lenyeltem stb és a végén kidobná hogy hány % esély van a terhességre :D :D
2014. dec. 19. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!